Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Юні зв`язківці Покрова – лідери радіоефіру

Юні зв`язківці Покрова – лідери радіоефіру

Команда зв’язківців Будинку творчості Покрова продовжує впевнено перемагати на змаганнях всіх рівнів. Стипендіати міського голови, вихованці Миколи Голуба утримують найвищі рейтинги, не збавляючи переможний темп. Про це NikopolNews дізнався з повідомлення на сайті Покровської міської ради.

В прес-службі виконкому зазначають, що зв'язок на коротких хвилях – це цілий спектр знань і навичок без яких неможливо досягти успіху. Юні спортсмени – і інженери, і оператори, бо самі керують технічними засобами та обслуговують їх, мають досвід  вибору робочого діапазону, знають код Морзе і англійську теж, бо виступають у міжнародних та світових турнірах. Тож не дивно, що зв’язківці вміло володіють ефіром і вже з перших кроків закохуються у спорт, який відкриває їм безмежні можливості.

З року в рік команда Покрова поповнюється новими спортсменами, а випускники незмінно обирають виші технічного спрямування, залишаючись у радіозв’язку на коротких хвилях. Ця статистика колективної – вражає, як і перемоги.

Тільки за останні кілька місяців команда завоювала золото у чотирьох престижних змаганнях – Кубку Черкащини, «Юр'єва Божниця», «На Покрову», «День захисника України», на призи Музею військ зв’язку Збройних Сил України.

Юні зв`язківці Покрова – лідери радіоефіру

Радіозв’язківці – Микола Коробка, Катерина Могелевець,  Арсеній Скворцов, Іван Кучеренко, Ілля Рабольт, знову підняли Покров на найвищу сходинку. Причому, дев’ятирічний Арсен Скворцов отримав спеціальний приз, як наймолодший учасник турніру.

Триває підготовка до участі у нових турнірах та змаганнях.

Раніше ми повідомляли про те, що Покров засяяв різдвяними вогнями

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×