Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

На Дніпропетровщині завод звільнив сотні робітників

На Дніпропетровщині завод звільнив сотні робітників

На Дніпропетровщині зупиняється стратегічно важливе підприємство. Сотні людей залишились без роботи. Про це НСН повідомляє з посиланням на ua.news.

Згідно інформації, отриманої НСН , Павлоградський хімічний завод із виробництва ракетного палива звільнив 687 своїх співробітників. Під питанням виявився проект «Вільха» і взагалі функціонування всієї ракетної галузі через припинене ще до початку кризи держзамовлення.

Павлоградський хімічний завод виробляє, переробляє і утилізує тверде ракетне паливо, зокрема для ракет «Вільха». Але зараз він виявився на межі закриття, при чому держава залишила підприємство без роботи ще задовго до коронакризи.

На Дніпропетровщині завод звільнив сотні робітників

ПХЗ зараз в критичному стані – з початку року ми не отримуємо фінансування, в держоборонзамовлення 2020 року на нас і на реалізацію програм підприємства гроші досі не передбачені… Фінансування заводу зупинено, ми були змушені звільнити від початку року 687 людей. Якщо гроші не надійдуть найближчим часом – звільнимо ще 190. Питання, навіщо і скільки буде коштувати державі відновлення виробництва? – розповів директор заводу Леонід Шиман.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×