Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У листопаді є можливість безкоштовно пожити в готелях

У листопаді є можливість безкоштовно пожити в готелях

Як стало відомо NikopolNews, у рамках міжнародного проєкту Barter Week, з 18 до 24 листопада 2019 року туристам пропонують безкоштовно зупинитися у готелях 60 країн світу.  Про це йдеться на офіційному сайті World Barter Week in B&B.

В обмін на проживання мандрівники повинні надати власникам будь-яку послугу, наприклад, прибирання, ремонт чи допомогу в саду. Також можна продемонструвати свої таланти, навчити готувати свою коронну страву або допомогти творчо, наприклад, розписати стіни або допомогти у створенні предметів декору.

Якщо не має побажань у власника, можна запропонувати свої варіанти, з найпопулярніших — це колекція коміксів чи свій маркетинговий досвід, уроки танго, етнічну страву, професійні фотографії чи уроки англійської мови. Чим більше ви знаєте та вмієте, тим більше можете запропонувати! 

Найбільше варіантів для проживання пропонує Італія — понад 400 безкоштовних помешкань. Серед учасників є готелі, розташовані в Камбоджі, Гані, Монголії, Перу, Уганді, Індії, Великобританії, Сполучених Штатах, Франції та інші.

В Україні візьмуть участь Dream Hostel зі Львова та Hostel Friday в Одесі, які пропонують безкоштовне проживання за створення відеоролика чи фото хостелу.

У листопаді є можливість безкоштовно пожити в готелях

На сайті, присвяченому події, ви знайдете візитну картку всіх B&B, що беруть участь. Вони сортуються за країною та за бажанням господаря, а саме того, що вони хочуть в обмін на безкоштовну гостинність. Вибравши B&B, який приверне вашу увагу, ви зможете зв’язатись з господарями через відповідну форму. Розпочніть переговори, і коли ви домовитесь про «бартер» — збирайтесь у мандрівку.

Цього року для мандрівників спростили пошук проживання, оскільки на домашній сторінці B&B перелічено категорії товарів та послуг, які шукаються. Наприклад, якщо мандрівник хоче зайнятися садівництвом і шукає B&B, яким потрібна така допомога, вони можуть просто натиснути на «Садівництво» і знайти список помешкань.

Будь-який господар B&B, який хоче приєднатись до розгалуженої мережі закладів, що беруть участь у заході, просто подає на сайт інформацію з коротким текстом, фотографіями та описом бажань. Все безкоштовно.

Barter Week — це захід, який проводять власники італійського сайту з бронювання готелів «Bed and Breakfast». У 2009 році стартував щорічний захід «Settimana del Baratto». Під час цього заходу маленькі готелі пропонували пожити в них безкоштовно в обмін на виконання роботи в готелі. Успіх цієї ініціативи надихнув на глобальний проєкт Barter Week, який вже вдруге проводить захід з обміном проживання на послуги.

У листопаді є можливість безкоштовно пожити в готелях

У листопаді є можливість безкоштовно пожити в готелях

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×