Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Грецію накрив потужний шторм: є жертви (відео)

Грецію накрив потужний шторм: є жертви (відео)

Західна Греція потерпає від негоди. Потужний шторм призвів до людських жертв і руйнувань. Про це НСН повідомляє з посиланням на Європейську правду та Укрінформ.

Двоє людей загинули, а третя вважається зниклою безвісти в центральній Греції через сильні дощі, що затопили регіон. Жертвами негоди стали жінка, знайдена мертвою в своєму будинку в місті Фарсала в регіоні Фессалія, і 63-річний фермер, знесений потоком води в місті Кардіца. Також вважається зниклою безвісти жінка, яка їхала в своїй машині.

Крім того, річками, що вийшли з берегів, пошкоджено низку будівель.

Грецію накрив потужний шторм: є жертви (відео)

Зливи, що випали вночі в суботу, також перервали залізничне сполучення між північною і південною Грецією, повідомив оператор залізничного сполучення Trainose.

Напередодні рідкісний для цих країв  ураганний шторм накрив острови в західній Греції, принісши з собою зливи і перебої з електрикою.

Цей шторм, що має назву «Янос» вважається «середземноморським ураганом» – феноменом, який уперше був зафіксований в 1995 році.

Циклон зараз рухається на схід, тож на цих вихідних потужні вітри швидкістю до 117 кілометрів на годину очікують на Пелопонесі, потім в Афінах та на острові Крит. Жителі Іонічних островів, де шторм уже вирує, повідомляють, що «дерева валяться просто повсюди».

Грецію накрив потужний шторм: є жертви (відео)

Є інформація й про затоплені вулиці, обриви ліній електропередачі та транспортні збої на низці західно-грецьких островів. Також зазначається, що біля західного узбережжя Пелопонесу в шторм потрапило судно з 55 мігрантами на борту.

Грецію накрив потужний шторм: є жертви (відео)

Раніше ми повідомляли: До +25 градусов: синоптик назвал дату начала бабьего лета

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×