Купити квартиру в Дніпрі

71
71

Євробачення-2024: Представник Хорватії став одним з основних суперників українського дуету

4565555

Хорватія назвала ім’я виконавця, який представлятиме країну на масштабному шоу “Євробачення-2024”. Ним став Baby Lasagna. Новини, що Хорватія визначилася зі своїм представником, що з’явилися практично на всіх майданчиках інформаційних агентств.

І одразу після оголошення результатів нацвідбору країна опинилася у трійці лідерів рейтингу букмекерів. У представниць України з’явився сильний суперник.

Хорватію називають основним конкурентом України

Рішення журі та глядачів Хорватії відправити на пісенний конкурс Baby Lasagna наробило чимало галасу. Цей виконавець після оголошення результатів зміг відсунути на нижчі позиції багатьох конкурентів у букмекерському рейтингу.

Країна обирала свого представника на фестивалі Dora, в рамках якого за перемогу боролися 16 конкурсантів. Але саме Baby Lasagna вдалося підкорити своєю піснею та вокалом як міжнародне журі, так і всіх глядачів. Тому було прийнято одностайне рішення, що саме цей виконавець має вирушити до Мальме у травні та виступити на міжнародній сцені від Хорватії. Артист посів перше місце на національному відборі, а його відрив від другого місця становив колосальні 239 балів.

Цікавим залишається той факт, що після проведення національного відбору букмекерські контори переглянули свої прогнози щодо можливого чемпіона Євробачення-2024. І, як пишуть новини шоу-бізнесу, сьогодні рейтинг можливих переможців виглядає так:

  • Україна (17% шансів на перемогу);
  • Хорватія (9% шансів на перемогу);
  • Італія (8% шансів на перемогу).

Варто зазначити, що ймовірність перемоги України, яку представить alyona alyona & Jerry Heil, на думку букмекерів знизився з 19% до 17%. Хоча виконавиці досі впевнено утримують лідерську позицію в рейтингу.

Цікаві факти про «Євробачення-2024»

Перший півфінал цього популярного пісенного конкурсу призначено на 7 травня. Другий півфінал за планом організаторів має відбутися 9 травня. Фінальні виступи відбудуться 11 травня. Під час гранд-фіналу буде визначено найкращого виконавця, який привезе масштабне пісенне шоу до своєї країни наступного року.

  • Представниці з України виступатимуть саме 7 травня під час першого півфіналу.
  • Міжнародний захід “Євробачення-2024” пройде з великим розмахом. Організатори планують присвятити масштабному шоу окрему вулицю. Крім того, на майбутньому урочистості працюватимуть сценічні інсталяції, влаштовуватимуться музичні сюрпризи та проводитимуться авторські програми.
  • Вартість квитків на пісенний конкурс коливається від 140 до 3700 шведських крон. Є VIP-пакети, що реалізуються за подвійною вартістю.

Цього року конкурс проходитиме під темою «Вогні Євробачення», а його гаслом є фраза «Об’єднані музикою».

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×