Купити квартиру в Дніпрі

5
5

Полу Маккартні повернули вкрадену гітару

Полу Маккартні повернули вкрадену гітару

Музиканту Полу Маккартні повернули вкрадену у 1972 році гітару. Інструмент в оригінальному чохлі знайшли на горищі житлового будинку в Англії.

Гітарі потрібен не великий ремонт. Про це пише сайт “Суспыльне культура”

Відомо, що Пол Маккартні купив гітару в 1961 році. Вона була його улюбленою. Музикант використовував її для живих виступів, аж поки вона не зникла десь у 1972 році.

Гітару шукали в межах міжнародного проєкту The Lost Bass («Загублений бас»). Представник артиста сказав, що неймовірно вдячний за її повернення.

a7e361deadacc117

Існували різні теорії про те, що сталося з інструментом. В том числі, ходили чутки, що злодій вкрав її з комірчини на Еббі-Роуд, дехто вважав, що вона просто зникла з підвалу офісу гурту. Існувала версія, що її викрали з фургона для перевезення обладнання в районі Ноттінг-Гілл у Лондоні.

Востаннє гітару бачили приблизно за кілька днів до того, як The Beatles зіграли свій останній живий виступ на даху на Савіл-Роу.

Полу Маккартні повернули вкрадену гітару

31c04e157320c215

Пізніше з’ясувалося, що гітару продали власнику пабу в цьому районі, а потім вона потрапила до Сассекса, де зберігалася на горищі сімейного будинку.

Після заклику про допомогу з пошуками від проєкту родина зв’язалася з командою, згадавши, що у них на горищі зберігалася стара бас-гітара.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×