Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Відео моменту: вантажівка розчавила таксі з людьми у Харкові, водій летів на червоний

Чергова страшна ДТП у Харкові. Серед загиблих маленька дитина. З’явилося відео моменту аварії у місті Харків: вантажівка розчавила таксі з людьми, повідомляє НСН, посилаючись на ТСН.

ДТП сталася 25 листопада увечері. На окружній дорозі Харкова вантажівка з щебнем перекинулася і впала на автомобіль таксі, розчавивши його. В салоні таксі, окрім водія, було двоє пасажирів – жінка з дитиною 3-4 років. Всі вони загинули на місці.

Вже з’явилися записи, на яких видно, що вантажівка їхала на червоне світло, причому рухалася на великій швидкості.

“Загинули три особи, а саме водій автомобіля марки Renault (таксі) та його два пасажири. Дитина близько 3-4 років та жінка, які їхали в таксі”, – повідомив в. о. начальника слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов.

Щоб підняти вантажівку, рятувальникам довелося спочатку прибрати розсипаний щебінь. Після цього за допомогою крану підняли махіну і дістали тіла загиблих людей із понівеченого легковика.

Причина страшної аварії у Харкові

У поліції повідомили, що причиною аварії стало те, що водій фури поїхав на червоний сигнал світлофора. Тепер йому загрожує до 10 років позбавлення волі. 41-річного чоловіка вже затримали.

“Відбулося зіткнення автомобіля Chevrolet Nubira, який рухався зі сторони міста Вовчанськ в напрямку міста Харкова та перетинав вказане перехрестя на зелений сигнал світлофора, з автомобілем MAN з напівпричепом, який рухався по кільцевій дорозі зі сторони села Затишшя в напрямку автодороги “Харків-Липці”, та перетинав це перехрестя на червоний сигнал світлофора”, — розповів т.в.о. начальника слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов.

Відео моменту: вантажівка розчавила таксі з людьми у Харкові, водій летів на червоний

За даними поліції, після цього вантажівка MAN перекинулась на смугу зустрічного руху, де саме їхало таксі.

“Після зіткнення транспортних засобів автомобіль MAN з напівпричепом перекинувся на лівий борт на зустрічну смугу руху, де в цей час перебував автомобіль таксі Renault Logan. Крім того, напівпричеп зачепив і автомобіль Suzuki СХ-4, який в цей час також був на зустрічній смузі руху”, – йдеться у повідомленні.

Відео моменту: вантажівка розчавила таксі з людьми у Харкові, водій летів на червоний

Харків: вантажівка розчавила таксі з людьми

У ДТП загинуло троє людей – водій таксі та пасажирка із малолітньою дитиною. Також госпіталізували водіїв автомобілів Chevrolet, Suzuki та одного пасажира.

У прокуратурі опублікували відео моменту смертельної ДТП.

Відео моменту: вантажівка розчавила таксі з людьми у Харкові, водій летів на червонийВідео моменту: вантажівка розчавила таксі з людьми у Харкові, водій летів на червоний

У поліції відкрили провадження за ч.3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання позбавлення волі від 5 до 10 років.

До речі, нещодавно “НСН” писав:

В ужасном ДТП на Николаевщине пострадала многодетная семья – среди жертв двое детей (видео)

Появилось видео из салона «Инфинити» за несколько минут до смертельного ДТП в Харькове: «Скажу, когда 200 будет» 

45 человек сгорели в автобусе, среди них 12 детей – жуткое ДТП в Болгарии (видео) 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×