Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Заклеил рот скотчем, чтобы молчала: под Днепром педагог изнасиловал ученицу[:ua]Заклеїв рот скотчем, щоб мовчала: під Дніпром педагог зґвалтував ученицю[:]

[:ru]В Днепропетровской области педагога в школе-интернате обвиняют в изнасиловании подопечной.

Об этом сообщает издание “Днепр час” ссылаясь на свои источники, пишет РБК-Украина, передает НСН.

Как все произошло

В полицию обратилась бабушка пострадавшей девочки и сообщила, что ее внучку изнасиловал учитель в специализированной школе. Воспитаннице интерната всего 13 лет, педагогу, которого обвиняют в изнасиловании – 56.

ЧП произошло в селе Саксагань Каменского района Днепропетровской области.

По словам бабушки, это случилось 23 ноября. Около 20.00 вечера 56-летний мужчина, социальный педагог этой школы, находясь в спальной комнате общежития, ударил по лицу и заклеил рот липкой лентой 13-летней ученице 7-го класса.

Потом он воспользовался ее беспомощностью и изнасиловал.

Полиция взялась за дело

Сотрудниками Каменского районного управления полиции внесены сведения в ЕРДР по ч.2 ст. 156 (Развращение несовершеннолетних). Решается вопрос о задержании мужчины. В случае, если его вина будет доказана, ему “светит” от 5 до 8 лет тюрьмы.

Кстати, недавно “НСН” писал: В Кривом Роге школьники избили, ограбили и изнасиловали женщину посреди улицы[:ua]У Дніпропетровській області педагога школи-інтернату звинувачують у тому, що він зґвалтував підопічну.

Про це повідомляє видання “Дніпро година” посилаючись на свої джерела, пише РБК-Україна, передає НСН.

Як все сталося

У поліцію звернулася бабуся постраждалої дівчинки і повідомила, що її внучку зґвалтував вчитель у спеціалізованій школі.

Вихованці інтернату всього 13 років, педагогу, якого звинувачують у зґвалтуванні – 56. НП сталася в селі Саксагань Кам’янського району Дніпропетровської області.

За словами бабусі, це сталося 23 листопада. Близько 20.00 вечора 56-річний чоловік, соціальний педагог цієї школи, перебуваючи в спальній кімнаті гуртожитку, вдарив по обличчю і заклеїв рот липкою стрічкою 13-річній учениці 7-го класу.

Потім він скористався її безпорадністю і згвалтував.

Поліція взялася за справу

Співробітниками Кам’янського районного управління поліції внесено відомості до ЄРДР за ч.2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх). Вирішується питання про затримання чоловіка. У разі, якщо його провина буде доведена, йому “світить” від 5 до 8 років в’язниці.

До речі, нещодавно “НСН” писав: У Кривому Розі школярі побили, пограбували та зґвалтували жінку посеред вулиці[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×