42
42

Як ВПО в Одесі знайти роботу – куди звертатися

Як ВПО в Одесі знайти роботу – куди звертатися

З метою допомоги ВПО в Одесі знайти роботу працює Муніципальний центр сприяння працевлаштуванню. Про це повідомляє Мінреінтеграції з посиланням на Одеську міську раду. Розповідаємо про послугу детальніше.

Задля швидкої інтеграції переселенців у місцевий ринок праці в місті функціонує Муніципальний центр сприяння працевлаштуванню внутрішньо переміщених осіб. Він працює під гаслом: «Одеський ринок праці — Заякорись в Одесі».

Діяльність центру спрямована на надання всебічної підтримки у питаннях працевлаштування ВПО.

Як центр допомагає ВПО в Одесі знайти роботу

ВПО в Одесі знайти роботу

Окрім консультацій, пропонується детальна інформація про місцевий ринок праці, можливість проходження професійної підготовки та допомога у встановленні контактів із потенційними роботодавцями.

Інформаційно-консультаційні послуги щодо працевлаштування надаються в робочий час у фронт-офісах Центрів інтегрованих соціальних послуг за адресами: вул. Косовська, 2-Д та вул. Академіка Корольова, 9.

Також консультації можна отримати за телефоном: (048) 753-14-07.

З метою максимального сприяння працевлаштуванню ВПО заклад співпрацює з Одеською філією Одеського обласного центру зайнятості. Спільно вони надають інформаційно-консультаційні послуги з пошуку роботи й організовують масові заходи (наприклад, міські ярмарки вакансій, круглі столи та семінари) безпосередньо в місцях тимчасового проживання

Можливо, вам також буде цікаво: Зарплата від 4 до 100 тисяч гривень: пенсіонерів кличуть на роботу

Зверніть увагу! Існує мобільний додаток “деДопомога“.

“деДопомога” – це новинний додаток, який дозволяє користувачам отримувати актуальну інформацію про допомогу від благодійників та держави.

  • Грошові виплати;
  • Продуктові набори;
  • Одяг від благодійників;
  • предмети побуту від фондів;
  • тощо.

Встановивши додаток, ви щодня отримуватимете свіжі дані про це.
Додаток має інтуїтивний і зручний інтерфейс, що дозволяє користувачам швидко знайти та прочитати новини про допомогу. Кожна новина має короткий опис, а також можливість переглянути повну версію статті з сайту прямо у додатку.

Завантажити додаток можна за цим посиланням: Де допомога – гроші, їжа, одяг
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×