14
14

Як ВПО на Рівненщині отримати компенсацію за оренду житла

Як ВПО на Рівненщині отримати компенсацію за оренду житла

ВПО на Рівненщині можуть отримати компенсацію за оренду житла. Про це нагадує Рівненська обласна державна адміністрація. Розповідаємо, куди звертатися.

Нагадуємо, що внутрішньо переміщені громадяни можуть отримати фінансування на покриття оренди житла, – йдеться у повідомленні

ГО Центр Інтеграції надає консультації щодо участі у програмі неурядової гуманітарної організації Норвезька рада у справах біженців в Україні.

Хто з ВПО на Рівненщині може отримати компенсацію за оренду житла

Йдеться про допомогу вразливим категоріям переселенців чи тимчасово непрацездатним ВПО в оплаті за житло та комунальні послуги терміном на пів року.

Скористатися програмою можуть як ті, хто вже винаймає квартиру чи будинок, так і ті, хто перебуває в місцях компактного проживання та планує покращити побутові умови

Для реєстрації, а також з усіх інших проблемних питань, пов’язаних із перебуванням ВПО, телефонуйте за номером гарячої лінії: (0362) 400 400

Можливо, вам також буде цікаво: Грошова допомога для ВПО у Рівному – хто може отримати виплати від NRC

Зверніть увагу! Існує мобільний додаток “деДопомога“.

“деДопомога” – це новинний додаток, який дозволяє користувачам отримувати актуальну інформацію про допомогу від благодійників та держави.

  • Грошові виплати;
  • Продуктові набори;
  • Одяг від благодійників;
  • предмети побуту від фондів;
  • тощо.

Встановивши додаток, ви щодня отримуватимете свіжі дані про це.
Додаток має інтуїтивний і зручний інтерфейс, що дозволяє користувачам швидко знайти та прочитати новини про допомогу. Кожна новина має короткий опис, а також можливість переглянути повну версію статті з сайту прямо у додатку.

Завантажити додаток можна за цим посиланням: Де допомога – гроші, їжа, одяг
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×