205
205

Кому терміново слід звернутися за продовженням субсидій і пільг – до 1 липня

Кому терміново слід звернутися за продовженням субсидій і пільг – до 1 липня

У Пенсійному фонді України нагадали, кому терміново слід звернутися за продовженням субсидій і пільг. Причому зробити це потрібно вже до 1 липня 2024 року.

Кому терміново слід звернутися за продовженням субсидій і пільг

У зв’язку із завершенням періоду дії окремого порядку виплати субсидій та пільг, визначеного постановою Кабінету Міністрів України від 07.03.2022 № 215 “Про особливості нарахування та виплати грошових допомог, пільг та житлових субсидій на період дії воєнного стану”, тим одержувачам житлових субсидії та пільг, які станом на 24 лютого 2022 року проживали або проживають зараз на тимчасово окупованих територіях або територіях активних бойових дій та з початку повномасштабної агресії не звертались за перепризначенням субсидії або пільги, для продовження отримання виплат з 1 липня 2024 року потрібно звернутись до органу Пенсійного фонду України із відповідною заявою та документами.

Звернутись до органу Фонду можна в один із способів:

  • через сервісні центри Пенсійного фонду України, уповноважених посадових осіб виконавчого органу сільської, селищної, міської ради відповідних територіальних громад, центри надання адміністративних послуг;
  • поштовим відправленням – на адресу органу Фонду;
  • онлайн – через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України, мобільний застосунок “Пенсійний фонд” або через портал “Дія”.
Важливо! Нагадування про це цільовій аудиторії розміщено в особистому кабінеті на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України (розділ “Мої повідомлення“ – рубрика “Індивідуальні повідомлення“).

 

Кому терміново слід звернутися за продовженням субсидій і пільг

Можливо, вам також буде цікаво: Хто і як може зараз оформити субсидію: відповіді на головні питання від Мінсоцполітики

Зверніть увагу! Існує мобільний додаток “деДопомога“.

“деДопомога” – це новинний додаток, який дозволяє користувачам отримувати актуальну інформацію про допомогу від благодійників та держави.

  • Грошові виплати;
  • Продуктові набори;
  • Одяг від благодійників;
  • предмети побуту від фондів;
  • тощо.

Встановивши додаток, ви щодня отримуватимете свіжі дані про це.
Додаток має інтуїтивний і зручний інтерфейс, що дозволяє користувачам швидко знайти та прочитати новини про допомогу. Кожна новина має короткий опис, а також можливість переглянути повну версію статті з сайту прямо у додатку.

Завантажити додаток можна за цим посиланням: Де допомога – гроші, їжа, одяг

Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×