Купити квартиру в Дніпрі

111
111

Які речі на кухні не можна мити засобом для посуду

Які речі на кухні не можна мити засобом для посуду

Практично у кожної господині на кухні є засіб для миття посуду. Часто засобом для посуду видаляють жир зі стільців на кухні та інших поверхонь. Але деякі речі на кухні краще ним не мити

Які кухонні речі краще не мити таким засобом Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті РБК-Україна.

Що заборонено мити засобом для посуду

Зокрема, ніколи не мийте засобом для посуду кавоварку. Якщо робити так, то може порушитися збалансований смак кави. Якась кількість мила обов’язково залишиться на поверхні кавоварки, і зіпсує ранковий напій.

Які речі на кухні не можна мити засобом для посуду

Експерти кажуть, що кавоварку потрібно мити простою водою.

Також посудомийну машинку не можна мити засобом для посуду. Для її очищення потрібно користуватися спеціальними таблетками, порошками, гелі і ополіскувачі саме для такої машинки. Засіб для миття посуду можна залити в відсік, але він буде сильно пінитися та пошкодить прилад.

Які речі на кухні не можна мити засобом для посуду

Чавунний посуд також заборонено мити таким засобом. Якщо у вас є сковорода з чавуну, якою ви систематично користуєтеся, то не потрібно при її очищенні використовувати засіб для посуду. Така чистка призведе до стирання захисного шару.

Щоб почистити такий посуд, краще прожарити чавун разом з сіллю і рослинною олією.

Окрім того, рідиною для миття посуду можна почистити колеса вашого авто, але для інших частин машини вона категорично заборонена, адже може пошкодити фарбу.

У такому випадку покриття відразу потьмяніє, на ньому з’являться ушкодження. Для миття автомобіля потрібно завжди використовувати спеціальний засіб.

5 доступних компонентів, якими можна замінити миючий засіб

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×