Купити квартиру в Дніпрі

75
75

Чи можна заряджати різні гаджети одним зарядним пристроєм?

можно ли заряжать разные гаджеты одним зарядным

Часто у випадках поломки кабелю або адаптера ми заряджаємо різні гаджети зарядним пристроєм від іншого телефону, проте мало хто замислюється, чи можна так робити

Зарядний пристрій має бути оригінальним. Однією з найпоширеніших причин повільної зарядки телефону, а також іноді його поломок є його зарядний пристрій. Завжди потрібно стежити, щоб воно було цілим і неушкодженим. Часто у випадках поломки кабелю або адаптера береться просто зарядне від іншого телефону, проте мало хто замислюється, чи можна так робити.

Тож чи можна заряджати різні гаджети одним зарядним пристроєм? Відповідь на це питання НСН дізнався з повідомлення на сайті TELEGRAF.

Чи можна заряджати різні гаджети одним зарядним пристроєм?

Як правильно заряджати телефон

Гаджети можна заряджати одним зарядним пристроєм, проте є свої нюанси. Насамперед усі виробники мобільних телефонів радять використовувати оригінальний зарядний пристрій, тому якщо ваше зламалося, купувати краще таке ж, і на офіційному сайті виробника.

Однак можна використовувати також якісні аналоги та інших виробників. Ще раз зазначимо якісні аналоги. Про дешеві пристрої взагалі забудьте: так ви тільки зіпсуєте акумулятор свого телефону.

Також при використанні “чужого” зарядного пристрою важливо звернути увагу на його потужність: потужніший адаптер вашому гаджету не нашкодить, а ось менш потужний заряджатиме телефон повільніше. І, крім цього, слід пам’ятати, що аксесуари різних фірм та виробників можуть бути несумісними.

2 причини чому не можна користуватися смартфоном під час його зарядки

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×