Купити квартиру в Дніпрі

578
578

5 засобів легкого відмивання скла та дзеркал від слідів скотчу

как отмыть окна от скотча - 5 простых способов

Обклеювання скотчем вікон та дзеркал дозволяє захистити мешканців будинку від осколків скла при ударній хвилі. Багато хто хвилюється що сліди від нього буде складно відмити. 5 підручних засобів для легкого відмивання скла та дзеркал

Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Харчова сода

Невелику жменю соди розчиніть у склянці води. Змочіть в отриманому розчині губку та протріть скляні поверхні, на яких залишилися сліди скотчу. Потім протріть скло чистою вологою ганчіркою і витріть насухо.

Рослинна олія

Просочіть ватний диск будь-яким рослинним маслом і обробіть скло, забруднене скотчем. Залиште на 15 хвилин, а потім витріть насухо звичайною губкою для миття посуду.

5 засобів легкого відмивання скла та дзеркал від слідів скотчу

Ацетон чи бензин

Будь-який розчинник добре справляється зі слідами клею від скотчу. Потрібно просто натерти забруднені місця, а потім змити водою та витерти насухо.

Нашатирний спирт

За допомогою нашатирного спирту можна ефективно відмити від слідів скотчу як скла, а й пластикові поверхні. При роботі з цим засобом надягайте на руки гумові рукавички та провітрюйте приміщення.

Гумка

Найпростіший спосіб позбутися слідів скотчу на склі – це просто протерти їх канцелярською гумкою. Спосіб підходить, якщо залишилася незначна кількість забруднень, оскільки знадобиться багато часу та зусиль, щоб видалити їх гумкою.

Як правильно захистити вікна від ударної хвилі: основні правила

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×