Купити квартиру в Дніпрі

164
164

4 продукти, які не можна зберігати у холодильнику

4 продукти, які не можна зберігати у холодильнику

Під час здорового харчування важливо їсти більше овочів та фруктів. Тому мало хто знає, що зберігати у холодильнику потрібно не усі продукти

Які види продуктів не можна зберігати в холодильнику НСН дізнався з повідомлення на сайті РБК-Україна.

Зокрема, холодні температури можуть зашкодити деяким свіжим фруктам та овочам.

4 продукти, які не можна зберігати у холодильнику

1. Помідори

Томати люблять тепло і ненавидять холод навіть після того, як їх зірвали з гілки. Зберігання при низькій температурі робить помідори борошнистими. Тому їх краще тримати десь на полиці не під прямим сонячним промінням.

2. Свіжа зелень

Базилік, петрушка та кінза теж не можна зберігати у холодильнику. Через тривале зберігання в холодному середовищі вони можуть швидко зіпсуватися. Свіжі трави вимагають майже такого ж зберігання, як зрізані квіти.

Зокрема, пучок базиліка можна помістити у склянку з водою, змінюючи її щодня. Зелень також тримають далеко від прямих сонячних променів. Можна нещільно накрити її поліетиленовим пакетом з виконаними отворами.

3. Картопля

Такий продукт любить прохолоду, але не холод. У квартирі найкраще зберігати свіжу картоплю в паперовому пакеті в прохолодному місці (наприклад, у коморі). Зберігання картоплі в холодильнику змінює його крохмалисту структуру, негативно діє на смак та текстуру при приготуванні.

4. Цибуля

У холодильнику для цибулі повітря надто вологе. Такий продукт віддає перевагу сухому повітрю. В ідеалі зберігати цибулю потрібно в прохолодному, сухому, темному місці, що добре провітрюється.

Які продукти не варто зберігати в пластиковій тарі

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×