Купити квартиру в Дніпрі

42
42

Американський письменник Joey Florez у новій книзі розповість про українсько-російську війну

Американський письменник Joey Florez у новій книзі розповість про українсько-російську війну

Американський письменник із психології та цифрової культури на ім’я Джої Флорез (Joey Florez) у своїй новій книзі розповість про українсько-російську війну. Автор розповість про психологічний вплив такої війни, повідомляє Українське інформаційне агентство Конкурен.

Вихід книги запланований на весну 2023 року.

Книга буде коротким вступом до психології. Книга розповість про історію розвитку галузі психології як науки.

Флорез навчався у Флоридському технологічному інституті в США. Він написав книгу для людей, які хочуть дізнатися більше про психологію. Він охоплює найважливіші речі, які студенти повинні знати, простою англійською мовою без жаргону.

У своїй книзі Флорез розглядає праці Платона й Аристотеля, які висунули багато фундаментальних ідей, які досі визначають цю сферу. Після вивчення внеску таких учених, як Декарт і Дарвін, автор досліджує, як психологія стала галуззю, дивлячись на роботи Вільяма Джеймса та Вільгельма Вундта. Потім він переходить до Зигмунда Фрейда та Карла Юнга, чиї ідеї були дуже важливими.

У деяких розділах він обговорює, як зародився біхевіоризм і як він змінювався з часом, наприклад, як нейронаука ставала все більш важливою. Розділи психологічних досліджень охоплюють такі теми, як мова, емоції, пам’ять і сприйняття, а також інтелект, особистість, стать, психічне здоров’я та розлади, аномальна психологія та лікування та сон.

Флорез створив психологічний веб-сайт під назвою Mental Daily. Його праці публікувалися в наукових журналах, книгах і газетах. Він також написав статті для HuffPost, Thrive Global і Engadget. Його роботу раніше публікували українська газета “Газета”, інформаційне агентство РБК в Україні, The Epoch Times і Sputnik News.

У 2021 році Флорез писав про те, як українцям покращити своє здоров’я та самопочуття.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×