Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Тривожна кнопка — надійний захист квартири

Сучасна сигналізація в квартиру була б неповною без використання тривожної кнопки. Цей компактний пристрій вперше з’явився в банківських установах, але надалі його стали використовувати і в звичайних квартирах.

Така система екстреного виклику неодноразово довела свою ефективність.

Принцип роботи КТС та її види

Головна задача такого обладнання — терміновий виклик поліції або приватної охоронної компанії. Кнопка тривожної сигналізації підтримує постійний зв’язок із пультом централізованого спостереження. Власнику квартири достатньо натиснути на КТС, щоб передати сигнал. За 5-7 хвилин на допомогу прибуває група швидкого реагування.

Всі сучасні КТС можуть бути стаціонарними або мобільними. Перший тип монтується в місцях, до яких є швидкий доступ, наприклад, біля сейфу. Якщо зловмисник намагається вивідати шифр сейфа, погрожуючи власнику нерухомості, під час введення коду можна натиснути на КТС. Мобільні пристрої виготовлені у вигляді брелоків і активуються з будь-якого місця. Головне — щоб до основного модуля була відстань, за якої прилади спрацьовують.

Розрізняють дротовий, бездротовий та прихований спосіб монтажу. З бездротовим та дротовим способом все зрозуміло. Прихований монтаж — оптимальний варіант. Зловмисник навіть не запідозрить, що допомогу вже викликано. Наприклад, можна вмонтувати педаль у підлогу під килим у кімнаті, і її активує сам крадій.

Переваги використання тривожної кнопки

Пристрій дає власнику житла ряд переваг:

  • гарантія швидкого прибуття допомоги (5-7 хвилин);
  • безперебійна робота — навіть відключення квартири від електромережі не виведе КТС з ладу;
  • низька ціна — дешевше фізичної охорони, потрібно лише вчасно оплачувати послуги;
  • універсальність використання — підійде для будь-якого житла.

Оптимальні показники захисту така система забезпечить у комбінації з іншими засобами безпеки (сигналізацією, броньованими дверями, решітками на вікнах, відеоспостереженням та ін.) Використання КТС — один із найдоступніших методів захисту житла.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×