Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Які 4 симптоми свідчать, що ви безсимптомно перехворіли на «Омікрон»

Штам «Омікрон» – це новий варіант коронавірусної інфекції. Заразність цього штаму виявилася набагато вищою за раніше існуючі варіації. Цей штам вірусу іноді не можна визначити при ПЛР-тестуванні, але можна ідентифікувати за деякими ознаками

Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті NEWS T:ME

1. Головний біль та нежить

Симптоми легкої застуди можуть свідчити про інфікування «Омікроном». Згідно з даними програми ZOE COVID Study (Великобританія), найпоширенішими симптомами цього захворювання є нежить, чхання, біль у горлі, стомлюваність.

Якщо такі симптоми виявляються протягом кількох тижнів, це вказує на зараження «Омікроном».

4 ознаки того, що ви перехворіли на «Омікрон»

2. Нудота та блювання

Проблеми з травленням також свідчать про інфікування вірусом SARS-CoV-2 Omicron. Зараження ним може супроводжуватися нудотою, блюванням чи діареєю.

3. Висип та кон’юнктивіт

До списку неочевидних симптомів, що вказують на зараження африканським штамом коронавірусу, також входять шкірні недуги, такі як почервоніння навколо очей або кон’юнктивіт.

4.Випадіння волосся

Коронавірусна інфекція, навіть у легкій її формі, впливає на стан волосся. Якщо воно починає випадати без очевидних ​​причин, є підстави відвідати лікаря. Йдеться про надмірне випадіння шевелюри, коли за день втрачається понад 100 волосин. Такий симптом також свідчить про наявність «Омікрону».

5 симптомів, на які найчастіше скаржаться заражені Омікроном – МОЗ

Новий штам «Омікрон» вражає молодих: що ще про нього відомо

Як зробити кров менш густою без пігулок?

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×