Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Безпечні угоди на Avtopro.ua: покупка запчастин без ризиків

Все більше автовласників та продавців запчастин переходять в онлайн. Тут легко знайти та замовити запчастини, почати торгувати та розширити продажі.

Однак безпеку мережевої торгівлі вважають низькою. На Avtopro.ua, популярному онлайн-майданчику з багатомільйонною аудиторією, питанням безпеки приділено багато уваги. Тепер угоди з частковою передоплатою стали безпечними як для пересічних покупців, так і для продавців.

Що зацікавить покупців

Єдиний каталог запчастин на Avtopro.ua не буде обмежувати автовласників. Тут можна знайти оригінальні деталі, б/в товари та недорогі аналоги. Пошук запчастин займає кілька хвилин. Взаємозамінні деталі в результатах пошуку пропонуються нарівні з оригіналами та аналогами. Маркетплейс вирішує відразу кілька проблем:

  • Великі витрати часу на пошук запчастин;
  • Залежність від продавців і менеджерів;
  • Обмеженість асортименту однієї торгової точки;
  • Жорсткість цінової політики магазину.

Маркетплейс зібрав пропозиції різних магазинів і продавців в одному цифровому просторі. Для здійснення покупок досить мати вихід в мережу. Функція безпечної угоди робить Avtopro.ua ще більш привабливим для покупця. Тепер ризики при угодах з передоплатою зведені до нуля. Покупець гарантовано отримає передоплату назад на карту в разі:

  • Якщо не прийшли замовлені запчастини;
  • Якщо є питання до якості товару.

Сума передоплати дорівнює вартості доставки товару від продавця до клієнта та назад. Залишок суми оплачується замовником після огляду деталей в поштовому відділенні.

Безпечні угоди на Avtopro.ua: покупка запчастин без ризиків

Чому це цікаво продавцям

Торгуючи на Avtopro.ua, продавець отримує можливість працювати з відмінно підготовленою аудиторією. Відвідувачі маркетплейса можуть швидко знайти потрібну запчастину, а також замовити її в той же день. З майданчиком співпрацюють безліч продавців, але саме ваші товари можуть вигідно відрізнятися від пропозицій конкурентів. Після підключення функції безпечної угоди товари продавця отримають:

  • Більш вигідні позиції в пошуковій видачі;
  • Знак безпечної угоди, на який будуть орієнтуватися покупці.

Через те що відвідувач відчуває себе захищеним з безпечною угодою, він ймовірніше замовить саме ваш товар. У майбутньому такі покупці стають постійними клієнтами. Прибуток можна з легкістю вивести через LiqPay. Оскільки гроші будуть зберігатися в $, продавець може не хвилюватися щодо коливань курсу національної валюти.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×