Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]В Украине зафиксирована еще одна смерть после прививки от коронавируса[:ua]В Україні ще одна смерть після щеплення проти коронавірусу[:]

[:ru]В Украине зафиксирована еще одна смерть после вакцинации против COVID-19, передает НСН, ссылаясь на Буквы.

В среду, 24 марта, в городской клинической больнице Черновцов умер провизор аптеки военного госпиталя, который 15 марта получил прививку против коронавируса.

Об этом сообщает Министерство здравоохранения.

По предварительной информации, причиной смерти стал острый мозговой инсульт. Отмечается, что мужчина имел тяжелые хронические сердечно-сосудистые заболевания, диабет и прочие сопутствующие болезни.

По данным МИНЗДРАВА, 15 марта мужчина получил прививку против COVID-19 вакциной Covishield. Вакцинацию работников военного госпиталя осуществляла мобильная бригада. На следующий день мужчину доставила бригада экстренной медицинской помощи в городскую клиническую больницу №3.

“Противопоказаний к введению вакцины, а именно аллергии к любому из компонентов препарата, у мужчины не было. В тот же день из того же флакона вакцины было привито еще 9 человек. Неблагоприятных событий после иммунизации у других пациентов не зарегистрировано”, – говорится в сообщении.

Руководитель мобильной бригады, которая вакцинировали умершего, рассказал, что пациент перенес вакцинацию нормально, жалоб на состояние здоровья не высказывал.

Для установления точной причины смерти назначено патологоанатомическое исследование.

Напомним, в одесской области умерла военнослужащая-контрактница. За два дня перед этим она была вакцинирована против COVID-19.

Позже в МИНЗДРАВЕ заявили, что для установления точной причины смерти военнослужащей из Одесской области после того, как ей сделали прививку вакциной Covishield, назначены судебно-медицинскую экспертизу.

В Министерстве здравоохранения заявили, что причиной смерти военнослужащей в Одесской области, которая во вторник скончалась после прививки вакциной Covishield, стала острая сердечно-сосудистая недостаточность.[:ua]В Україні зафіксовано ще одну смерть після вакцинації проти COVID-19, передає НСН, посилаючись на Букви.

У середу, 24 березня, в міській клінічній лікарні Чернівців помер провізор аптеки військового госпіталю, який 15 березня отримав щеплення проти коронавірусу.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров’я.

За попередньою інформацією, причиною смерті став гострий мозковий інсульт. Зазначається, що чоловік мав важкі хронічні серцево-судинні захворювання, діабет та інші супутні хвороби.

За даними МОЗ, 15 березня чоловік отримав щеплення проти COVID-19 вакциною Covishield. Вакцинацію працівників військового госпіталю здійснювала мобільна бригада. Наступного дня чоловіка доставила бригада екстреної медичної допомоги в міську клінічну лікарню №3.

“Протипоказань до введення вакцини, а саме алергії до будь-якого з компонентів препарату, у чоловіка не було. В той же день з того ж флакону вакцини було щеплено ще 9 осіб. Несприятливих подій після імунізації в інших пацієнтів не зареєстровано”, – йдеться у повідомленні.

Керівник мобільної бригади, яка вакцинувала померлого, розповів, що пацієнт переніс вакцинацію нормально, скарг на стан здоров’я не висловлював.

Для встановлення точної причини смерті призначено патологоанатомічне дослідження.

Нагадаємо, в Одеський області померла військовослужбовиця-контрактниця. За два дні перед тим вона була вакцинована проти COVID-19.

Пізніше у МОЗ заявили, що для встановлення точної причини смерті військовослужбовиці з Одеської області після того, як їй зробили щеплення вакциною Covishield, призначено судово-медичну експертизу.

У Міністерстві охорони здоров’я заявили, що причиною смерті військовослужбовця в Одеській області, яка у вівторок померла в Одеській області після щеплення вакциною Covishield, стала гостра серцево-судинна недостатність.[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×