Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

В «Слузі народу» хочуть саджати до в’язниці за публічне заперечення російської агресії

В «Слузі народу» хочуть саджати до в’язниці за публічне заперечення російської агресії

В «Слузі народу» пропонують саджати до в’язниці за публічне заперечення російської агресії. Нардеп з президентської партії Олег Дудна вніс відповідний законопроект до Верховної Ради, повідомляє НСН з посиланням на сайт парламенту. 

Відповідний законопроект за номером 4189 був опублікований на сайті парламенту. Він передбачає штрафи і кримінальну відповідальність за публічне заперечення в Україні російської агресії.

Як написав Дудна в пояснювальній записці – українців треба карати за “публічне заперечення факту збройної агресії РФ проти України, окупації РФ частини територій України та введення РФ гібридної війни проти України, а також виготовлення і поширення відповідних матеріалів”.

За такі дії, вчинені вперше, нардеп пропонує накладати штраф у розмірі від 3 тисяч до 10 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 51 тисяч до 170 тисяч гривень).

Відповідно до законопроекту, заперечення російської агресії в Україні, яке вчинене або представником влади, або вчинене повторно, або з використанням ЗМІ, будуть каратися позбавленням волі строком до п’яти років.

Наразі законопроект опрацьовується в комітеті.

В «Слузі народу» хочуть саджати до в’язниці за публічне заперечення російської агресії

Раніше ми повідомляли: В Росії триває масштабна пожежа на військових складах: вибухи стаються кожні 20 секунд (фото)

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×