Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

В Покрові можна записати дитину до 1 класу онлайн

В Покрові можна записати дитину до 1 класу онлайн

Мешканці Покрова отримали змогу реєструвати своїх дітей до 1 класу онлайн. Заклади освіти міста приєдналися до єдиного автоматизованого порталу, розробленого Міністерством освіти та науки України. Про це Nikopolnews дізнався з повідомлення прес-служби Покровської міської ради.

Згідно інформації, отриманої  Nikopolnews, онлайн-реєстрація проходитиме на інтернет-майданчиках навчальних закладів міста. Для цього на сайтах НВО, НВК та загальноосвітніх шкіл створені розділи електронної реєстрації. Перейшовши за посиланням, батьки можуть зареєструватися та подати заявку.

В Покрові можна записати дитину до 1 класу онлайн

Класи цьогорічних першокласників уже сформовані, а от батьки, діти яких підуть до школи у вересні 2020 року, вже можуть починати їхню реєстрацію. Орієнтуючись на кількість поданих анкет, це допоможе адміністрації збалансовано сформувати попередню мережу класів.

Зарахування до закладу освіти, як і раніше, відбуватиметься на підставі заяви, особисто поданої батьками.

Першочергове право на зарахування до школи мають діти, які проживають на території, що закріплена за конкретним навчальним закладом. Список вулиць та будинків, котрі належать до території обслуговування, можна знайти на шкільних сайтах.

Відмічається, що електронні сервіси в освітній сфері Покрова почали впроваджуватися ще наприкінці 2015 року. Саме відтоді функціонує електронна реєстрація черги дітей в дошкільні заклади міста. Це дає можливість відслідковувати потреби батьків на місця в дитячі садки та забезпечує прозорість зарахування.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×