Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Українська спортсменка Лідія Гунько заявила, що росіяни – не друзі, її пообіцяли “покарати”

Українська спортсменка Лідія Гунько, яка бере участь у Зимових Олімпійських іграх у Пекіні, заявила в інтерв’ю CNN, що російські спортсмени українським не друзі. За це її пообіцяли “покарати”.

28-річна українська бобслеїстка, уродженка Івано-Франківщини Лідія Гунько, яка дебютує на Олімпійських іграх у Пекіні, поділилася своїми думками про стосунки з російськими спортсменами. Вона сказала, що не чула про конфлікти між атлетами двох країн, проте політичне напруження не може не впливати на психологічний стан людей.

В інтерв’ю американському CNN Гунько розповіла, що українські олімпійці не спілкуються із російськими, проводячи час із співвітчизниками.

‘Ми – явно не друзі із російськими спортсменами. Ми повинні тренуватися і виступати з ними на одних аренах, але оскільки їхня країна хоче порушити цілісність нашої держави, ми не можемо легко спілкуватися з ними.
Я намагаюся дистанціюватися від цих речей під час змагань та тренувань. У реальному житті, звичайно, ти не можеш ізолювати себе від цього, тому що багато друзів і знайомих постраждало від дій Росії’, – зізналася Лідія.

Після цієї заяви дівчини на адресу офіційної сторінки Всеукраїнської федерації бобслею та скелетону надійшло повідомлення від нібито представника адміністрації президента РФ. У повідомленні йдеться, що Лідії Гунько буде заборонено в’їзд на територію Російської Федерації на 20 років.

Українська спортсменка Лідія Гунько заявила, що росіяни – не друзі, її пообіцяли “покарати” – повідомлення, отримане федерацією

Українська спортсменка Лідія Гунько заявила, що росіяни – не друзі, її пообіцяли "покарати"

Скрін повідомлення оприлюднив у Фейсбуці батько та тренер українського скелетоніста Владислава Гераскевича Михайло Гераскевич. У коментарях його друзі шуткують над тим, що листа написано із помилками.

“Бійтеся та чекайте гіршого”: хакери зламали сайти українських міністерств

У Білорусі заявили, що збили український безпілотник. Але той виявився російським

Росіяни збирають підписи проти війни з Україною: хто вже підписав звернення

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×