Купити квартиру в Дніпрі

У Росії чиновників, наближених до Путіна, зобов’язали здавати кал кілька разів на тиждень

У Росії чиновників з оточення Путіна зобов’язали кілька разів на тиждень здавати кал. Про це пише, посилаючись на власні джерела, російський Телеграм-канал База, передає НСН..

Російським чиновникам, наближеним до президента, значно ускладнили життя. Тепер вони повинні декілька разів на тиждень здавати кал. Річ, сподіваємося, в підвищених заходах безпеки, – пише База

Автор повідомлення зазначає, що про надзвичайну пильнысть всього оточення президента Росії до його здоров’я чули всі. Однак, тривога за організм першої особи вийшла на новий рівень, – якщо раніше співробітники, яким належить зустрітися з Володимиром Путіним, повинні були відсидіти на двотижневому карантині (що саме по собі дуже непросто), то тепер вони ще й здають кілька разів на тиждень аналізи випорожнень. Інформацію про такі зміні ‘Бази’ підтвердили декілька обізнаних джерел.

Що стосується самої ізоляції, яка повинна тривати два тижні: безліч співробітників змушені проводити майже весь рік на карантині. Серед працівників Адміністрації президента  є люди, які ‘відсиділи’ за минулий рік більш 150 днів – у одиночних номерах. Через це у багатьох співробітників навіть почали виникати проблеми у сім’ях – не кожен супутник життя готовий приймати майже постійну відсутність вдома другої половинки.

Як виглядає ізоляція ‘по-кремлівськи’?

В России чиновников, приближенных к Путину, обязали сдавать кал несколько раз в неделю

Чиновник знаходиться весь зазначений термін в одиночному номері. З собою не можна ні в якому разі проносити алкоголь, каву, сигарети і ножі. Їжу чиновнику приносять кілька разів на день і ставлять на спеціальний столик біля дверей номеру. Виходити назовні категорично заборонено, передачі також заборонені. А якщо буде якесь порушення – ізоляція відразу припиниться і порушника на захід не допустять.

У Лівії знайшли пачки гашишу з портретами Путіна

Красуня, але не твоя, – Зеленський відповів на заяву Путіна

Зеленський ввів санкції проти російських компаній і чиновників: хто потрапив у список

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×