Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У Польщі вбили українку. Поліцейські двох країн шукають злочинця

У Польщі вбили українку. Поліцейські двох країн шукають злочинця

Як стало відомо Nikopolnews, українські та польські правоохоронці  шукають підозрюваного у вбивстві на території Польщі 26-річної мешканки Львівщини.

Про це повідомили у Нацполіції.

Українку вбили 30 серпня у польському місті Сохачев. Правоохоронці встановили, що до злочину причетний громадянин України. За інформацією польських колег, після злочину він виїхав на територію України. Відтак польські правоохоронці звернулися до Нацполіції та співпрацюють в питанні затримання зловмисника.

За словами першого заступника Голови Нацполіції, начальника кримінальної поліції, В’ячеслава Аброськіна, наразі зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення місцеперебування та затримання підозрюваного у вбивстві. 

«Злочинці повинні знати, що для нас, поліцейських кримінальної поліції, немає кордонів. Скоїв тяжкий злочин в Польщі, і сховався в Україні — обов’язково будеш розшуканий та затриманий. Якщо скоїв злочин в Україні, а сховався в Польщі, реакція поліцейських аналогічною», — наголосив Аброськін.

Він також виразив вдячність польским колегам за допомогу в поверненні тіла нашої співвітчизниці для поховання на батьківщині. 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×