Купити квартиру в Дніпрі

У пляшечці був самогон: під Одесою у матері забрали дитину – відео

Під Одесою у матері забрали новонароджену дитину. У пляшці для годування малюка виявили самогон. Про це повідомляє місцевий Телеграм-канал 7 канал, передає НСН.

Сама жінка стверджує, що вона не напувала і не збиралася напувати дитину самогонкою. А налила алкоголь у пляшку нібито випадково.

– Вона була в чашці, я її не понюхала і перелила, – розповіла жінка соціальним працівникам.

Інцидент стався у селі Ісаєво Березовського району Одеської області. Новонароджений хлопчик вступив до місцевої лікарні 2 лютого. Лікарі діагностували у нього недобір ваги. Малюк важить менше, ніж при народженні. До того ж він виглядає недоглянутим, на шкірі у дитини – пелюшковий дерматит. Саме маленька вага з самого спочатку і стала причиною того, що у сім’ю прийшли з перевіркою.

Під Одесою у матері забрали дитину

У результаті, за словами соцпрацівниці, у двох приготовлених пляшечках із сумішшю відчувався запах самогону, а третю суміш мати приготувала на холодній воді. Тож малюка із сім’ї забрали.

Телеграм-канал пише, що, за словами самої жінки, син народився від співмешканця, який майже на 50 років старший. Чоловік дав притулок їм із братом ще після інтернату. Сусіди ж кажуть, що саме брат може бути справжнім батьком дитини.

Під Одесою у матері забрали дитину: що каже жінка

Трагедія на Чернігівщині: живцем згоріли жінка і троє малюків

Викрали та закопали у льоху: у Запорізькій області знайшли тіло зниклого хлопчика

Порізався банкою з огірками і помер від втрати крові: трагедія на Київщині

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×