Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У Харкові біля ТРЦ “Французький бульвар” знайшли вибухівку: що відомо

У Харкові біля ТРЦ "Французький бульвар" знайшли вибухівку: що відомо

Як стало відомо НСН, охоронці торговельно-розважального центру «Французький бульвар» знайшли вибухівку в урні.  Про це інформує SuspilneUA  з посиланням на відділ комунікації поліції Харківської області.

Повідомляється, що небезпечний предмет виявили в ніч на 17 лютого.

За інформацією поліції Харківщини, поліцейських на місце викликали близько 1:05.

«На місці події правоохоронці виявили саморобний вибуховий пристрій, який було знешкоджено… Поліцією вживаються заходи для встановлення та затримання особи, причетної до злочину», — йдеться у повідомленні поліції.Поліція відкрила провадження за статтею «Теракт».

Раніше ми писали: СБУ “накрила” ботоферму, обладнання якої підтримували російські онлайн-сервіси 

За словами речниці Московського відділу поліції Евеліни Черепахіної, охоронець вийшов палити на вулицю і звернув увагу на мішечок в урні.

«Коли кидав недопалок до урни, побачив там підозрілий мішечок та викликав поліцію. Це урна з боку паркування», — сказала Черепахіна.

«У смітнику, який розташований близько 2-3 метрів від входу до торговельно-розважального центру у мішечку був знайдений предмет, схожий на вибухонебезпечний. Даний предмет було вилучено та знешкоджено. Внаслідок події ніхто не постраждав. Евакуацію людей та транспорту не проводили», — сказала речниця відділу поліції.

Пізніше в поліції з’ясували, що вибухонебезпечний предмет був створений на основі гранати.

«Те, що можу повідомити: це вибуховий предмет на основі гранати», — сказав речник прокуратури Харківської області Дмитро Чубенко.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×