Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Туреччина видаватиме українцям дозволи на проживання

Туреччина видаватиме українцям дозволи на проживання

Туреччина включила Україну до переліку країн, громадяни яких мають право на отримання короткострокових туристичних дозволів на проживання. Про це йшлося під час зустрічі глав МЗС України і Туреччини, повідомляє НСН з посиланням на «Я і закон».

Як стало відомо НСН , турецька сторона також поінформувала про готовність опрацювати питання спрощення візових вимог для громадян України, які проходять лікування в Туреччині. Міністри домовилися активізувати роботу щодо укладення двосторонньої угоди про соціальне забезпечення.

Дмитро Кулеба та Мевлют Чавушоглу висловили надію, що незабаром будуть завершені внутрішньодержавні процедури і запрацює угода про взаємне визнання водійських посвідчень. Кулеба відзначив зусилля турецької сторони щодо забезпечення безпеки іноземних туристів після початку туристичного сезону. Він зазначив необхідність неухильно дотримуватися введених в Туреччині високих вимоги до готелей, які будуть приймати іноземних гостей, зокрема, відвідувачів з України.

Туреччина видаватиме українцям дозволи на проживання

Раніше ми повідомляли: У Греції затримали 17 українців, які прилетіли до Афін попри заборону (відео)

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×