Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Терминал “съел” деньги: что делать?[:ua]Термінал «з’їв» гроші, що робити?[:]

[:ru]Терминал «съел» деньги, а на карточку они так и не пришли – время от времени украинцы жалуются на такие ситуации. В частности, жалобы поступают на терминалы Приватбанка, передает НСН, ссылаясь на tehnofan.

После того, как клиенты вносят средства, банковский аппарат пишет об ошибке. Граждане неоднократно обращались в службу поддержки, но все попытки безрезультатны.

Например, клиент воспользовался терминалом Приватбанка, чтобы пополнить карту другого банка. После этого на экране появилось сообщение о том, что клиенту стоит обратиться в службу поддержки Приватбанка. Однако, к сожалению, средства на карту так и не поступили. Клиент звонил в службу поддержки около 10 раз. Но свободных операторов так и не нашлось.

Представители “Приватбанка” сообщили, что только специалисты смогут отправить заявку на возврат денег. Однако, после такой ошибки средства будут возвращены только на карту Приватбанка, или же на счет мобильного телефона, если сумма не превышает 5000 тысяч гривен.

[:ru]Терминал "съел" деньги: что делать?[:ua]Термінал «з’їв» гроші, що робити?[:]

Терминал «съел» деньги: что советуют эксперты?

терминал съел деньги

Эксперты призывают, не отходя от терминала, сообщить об ошибке в службу поддержки банка, чтобы четко зафиксировать время и адрес, где вы совершали операцию. Кроме того, потребуйте, чтобы средства вернули на ту карту, с которой проводилась операция.

Кстати, недавно “НСН” писал:

За что банки блокируют карты украинцев

ПриватБанк блокирует клиентам карты для соцвыплат – в чем причина

В работе Монобанка произошел масштабный сбой[:ua]Термінал «з’їв» гроші, а на карку вони так і не прийшли – час від часу українці скаржаться на такі ситуації. Зокрема, скарги надходять на термінали ПриватБанку, передає НСН, посилаючись на tehnofan.

Після того, як клієнти вносять кошти, банківський апарат пише про помилку. Громадяни неодноразово звертались в службу підтримки, але всі спроби безрезультатні.

Наприклад, клієнт скористався терміналом ПриватБанку, аби поповнити картку іншого банку. Після цього на екрані з’явилось повідомлення про те, що клієнту варто звернутись в службу підтримки ПриватБанку. Проте, на жаль, кошти на картку так і не надійшли. Клієнт телефонував у службу підтримки близько 10 разів. Але вільних операторів так і не знайшлось.

Представники “ПриватБанку” повідомили, що тільки фахівці зможуть відправити заявку на повернення грошей. Проте, після такої помилки кошти будуть повертатись лише на карту ПриватБанку, або ж на рахунок мобільного телефону, якщо сума не перевищує 5000 тисяч гривень.

[:ru]Терминал "съел" деньги: что делать?[:ua]Термінал «з’їв» гроші, що робити?[:]

Термінал «з’їв» гроші: що радять експерти?

термінал з'їв гроші

Експерти закликають, не відходячи від термінала, повідомити про помилку в службу підтримку банку, аби чітко зафіксувати час та адресу, де ви здійснювали операцію. Крім того, вимагайте, аби кошти повернули на ту картку, з якої проводилась операція.

До речі, нещодавно “НСН” писав:

За що банки блокують картки українців

ПриватБанк блокує клієнтам карти для соцвиплат – у чому причина

В роботі Монобанку стався масштабний збій[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×