Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Судно с украинскими моряками затонуло в Черном море: есть погибшие[:ua]Судно з українськими моряками затонуло у Чорному морі: є загиблі[:]

[:ru]В Черном море вблизи Румынии затонуло судно. На борту судна находилось 13 украинских моряков, сообщает НСН ссылаясь на НВ.

В Черном море у берегов Румынии затонуло судно Волго Балт 179 с 13 украинскими моряками на борту. Об этом сообщает компания Grup Servicii Petroliere, которая участвует в спасательной операции.

По ее информации, двое человек погибли. Десять членов экипажа были спасены, их доставят к пассажирскому причалу в порту Констанца после окончания спасательных работ.

Еще один человек пропал без вести, его поиски продолжаются.

Спасательная операция проходит в чрезвычайно сложных погодных условиях.

Как сообщает Hotnews.ro, корабль под флагом Коморских островов вышел из российского порта Ростов-на-Дону и направлялся к румынскому порту Констанца.

Судно затонуло примерно в 70 морских милях от порта Констанца.

На место инцидента был отправлен корабль Artemis, принадлежащий румынскому Агентству по спасению человеческой жизни в море (ARSVOM).

 [:ua]У Чорному морі поблизу Румунії затонуло судно. На борту судна перебувало 13 українських моряків, повідомляє НСН, посилаючись на НВ.

У Чорному морі біля берегів Румунії затонуло судно Волго Балт 179 з 13 українськими моряками на Про це повідомляє компанію Grup Servicii Petroliere, яка бере участь в рятувальній операції.

За її інформацією, двоє людей загинули. Десять членів екіпажу були врятовані, їх доставлять до пасажирського причалу в порту Констанца після закінчення рятувальних робіт.

Ще одна людина зникла безвісти, її пошуки тривають.

Рятувальна операція проходить в надзвичайно складних погодних умовах.

Як повідомляє Hotnews.ro, корабель під прапором Коморських островів вийшов з російського порту Ростов-на-Дону і прямував до румунського порту Констанца.

Судно затонуло приблизно в 70 морських милях від порту Констанца.

На місце інциденту був відправлений корабель Artemis, що належить румунському Агентству з порятунку людського життя в морі (ARSVOM).

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×