Купити квартиру в Дніпрі

Як би виглядали зірки кіно у своїх культових сценах в наш чаc

Коли ми думаємо про дуже відомий, культовий фільм, ми не можемо уявити не лише когось іншого на місці акторів, які зіграли ці знакові ролі, а й їх самих в іншому віці. Як би виглядали зірки кіно у своїх культових сценах у наш час.

Згадали 14 популярних фільмів:

1. Майкл Дж. Фокс і Крістофер Ллойд – “Назад у майбутнє”

зірки кіно

«Назад у майбутнє» став одним із найуспішніших фільмів 80-х, вигравши безліч нагород та номінацій. Головні ролі виконували Майкл Дж. Фокс та Крістофер Ллойд, обидва отримали світове визнання. Тоді їм було 24 та 47 відповідно.

2. Джон Траволта і Семюел Л. Джексон – “Кримінальне чтиво”

зірки кіно

“Кримінальне чтиво” (1994) Квентіна Тарантіно вважається класикою в історії кіно. Тоді фільм приніс Джону Траволті та Семюелу Джексону велику популярність.

3. Том Хенкс – “Форрест Гамп”

зірки кіно

Фільм «Форрест Гамп» став найкасовішим фільмом 1994 року в Америці. Він також вважається історичною та культурною класикою. Том Хенкс зіграв Форреста Гампа у 38 років, а наступного року він отримав «Оскар» за найкращу чоловічу роль.

4. Брюс Вілліс і Хейлі Джоел Осмент – “Шосте почуття”

зірки кіно

Коли Брюс Вілліс знімався в “Шостому почутті”, йому було 44 роки, Хейлі Джоелу Осменту – 11 років. Картина принесла велику популярність, але для Осмента це був справжній прорив, оскільки його акторська кар’єра тільки починалася.

5.Леонардо Ді Капріо та Кейт Уінслет — «Титанік»

зірки кіно

1997 року «Титанік» з його романтичним сюжетом на тлі катастрофи поставив всесвітній тренд. Фільм швидко набув популярності у всіх частинах світу, а зовсім юні Леонардо Ді Капріо та Кейт Уінслет добилися небувалої популярності.

6. Маколей Калкін – “Один вдома” – як би виглядали зірки кіно у своїх культових сценах у наш час

зірки кіно

Акторові Maколею Калкіну було всього 10 років, коли вийшла перша частина трилогії «Один удома». Роль Кевіна Маккаллістера принесла йому номінацію «Найкращий комедійний актор». Фільм був визнаний новорічною сімейною класикою, завдяки чому Калкін став відомим.

7. Деніел Редкліфф, Емма Уотсон і Руперт Грінт – “Гаррі Поттер і філософський камінь”

зірки кіно

Деніел Редкліфф, Емма Уотсон та Руперт Грінт були головними акторами у фільмах про Гаррі Поттера. Вони почали зніматися в 1-му фільмі у 2001 році, коли їм було 12, 11 та 13 років відповідно. Трійця набула всесвітньої популярності саме завдяки цій картині.

8. Джонні Депп – “Едвард Руки-ножиці”

зірки кіно

У 1990 році Джонні Депп у віці 27 років отримав всесвітнє визнання, зігравши велику роль у фільмі «Едвард Руки-ножиці». Ця картина була комерційно успішною та отримала схвалення кінокритиків.

9. Річард Гір і Джулія Робертс – “Красуня”

зірки кіно

У 1990 році фільм «Красуня» став касовим хітом, завдяки чому виконавці головних ролей Річард Гір та Джулія Робертс завоювали всесвітнє визнання, а Робертс також отримала 2-й у її кар’єрі «Золотий глобус» — і це до 24 років.

10. Сем Нілл і Лора Дерн – “Парк юрського періоду”

зірки кіно

Актори Сем Нілл та Лора Дерн знялися у фільмі «Парк юрського періоду» у 1993 році. До 1997 року він вважався найкасовішим фільмом в історії кіно. Обидва актори завдячують цьому проекту своєю славою.

11. Кірстен Данст – “Джуманджі”

зірки кіно

1995 року, коли Кірстен Данст була 13-річною дівчинкою, вона отримала одну з головних ролей у фільмі «Джуманджі». Він став класикою кінематографа середини 90-х, принісши молодій актрисі визнання та популярність.

12. Кіану Рівз – “Матриця” – як би виглядали зірки кіно у своїх культових сценах у наш час

зірки кіно

У 1999 році вийшла перша частина трилогії “Матриця”. Завдяки величезній популярності фільму аудиторія вирішила створити тематичні комікси та відеоігри. Франшиза стала культовою, що принесло 35-річному Кіану Рівзу не лише світову славу, а й велику кількість особистих фанатів із різних куточків світу.

13. Том Круз – “Найкращий стрілець”

зірки кіно

«Найкращий стрілець» — один із найбільш комерційно успішних фільмів, який також отримав схвалення критиків. Це була одна з найкасовіших кінострічок 80-х, а головну роль у ній виконав 34-річний Том Круз.

14. Дрю Беррімор – “Інопланетянин”

зірки кіно

У віці всього 6 років Дрю Беррімор привернула увагу глядачів, зігравши головну роль у фільмі «Інопланетянин» (1982), який був найкасовішим фільмом у світі до виходу «Парку юрського періоду» у 1993 році.

Про це НСН дізнався з повідомлення на сатйті

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×