Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Потерял сознание и впал в кому: в Днепре у школьника случился инсульт[:ua]Втратив свідомість і впав у кому: у Дніпрі у школяра стався інсульт[:]

[:ru]В Днепре у 15-летнего школьника случился инсульт. Парень упал, потеряв сознание, после чего впал в кому. Сейчас Влад Щирый борется за жизнь, ему нужна срочная операция, на которую средств у родителей не хватает.

Об этом в Facebook сообщила жительница Днепра Екатерина Головачева, пишет РБК-Украина, передает НСН.

Удар случился около двух недель назад. В данное время школьник находится в одной из больниц Киева, он вышел из комы, но состояние по-прежнему тяжелое.

Подросток учится в школе № 96 города Днепр, в 9-В классе.

Врачи диагностировали Владу “острое нарушение мозгового кровообращения по геморрагическим типу, внутреннее кровоизлияние в левую гемисферу с прорывом мозжечка в желудочковую систему”.

Волонтеры всеми силами собирают средства на помощь Владу – всего нужно 200 тысяч гривен.

Случаи внезапной смерти подростков в Украине – не редкость

Недавно в селе Стрелковое Херсонской области в детском лагере “Буревестник” умерла 15-летняя девочка. Ей стало плохо, во время выступления на сцене.

Неделей ранее также в детском лагере стало плохо 12-летнему мальчику. Это произошло во время физической нагрузки. Его забрали в больницу, где он и умер.

А в конце мая этого года вся страна была шокирована внезапной смертью 15-летнего внука Олега Филимонова, юмориста и экс-кандидата в мэры города Одесса. Парень упал и умер на спортплощадке во время игры в баскетбол.[:ua]У Дніпрі у 15-річного школяра стався інсульт. Хлопець впав, знепритомнівши, після чого впав у кому. Зараз Влад Щирий бореться за життя, йому потрібна термінова операція, на яку коштів у батьків не вистачає.

Про це в Facebook повідомила мешканка Дніпра Катерина Головачова, пише РБК-Україна, передає НСН.

Удар стався близько двох тижнів тому. Наразі школяр знаходиться в одній з лікарень Києва, він вийшов з коми, але стан як і раніше важкий.

Підліток навчається в школі № 96 міста Дніпро, в 9-В класі.

Лікарі діагностували Владу “гостре порушення мозкового кровообігу за геморагічним типом, внутрішній крововилив в ліву гемісферу з проривом мозочка в шлуночкову систему”.

Волонтери всіма силами збирають кошти на допомогу Владу – всього потрібно 200 тисяч гривень.

Випадки раптової смерті підлітків в Україні – не рідкість

Нещодавно в селі Стрілкове Херсонської області в дитячому таборі “Буревісник” померла 15-річна дівчинка. Їй стало погано, під час виступу на сцені.

Тижнем раніше також у дитячому таборі стало погано 12-річному хлопчикові. Це сталося під час фізичного навантаження. Його забрали в лікарню, де він і помер.

А наприкінці травня цього року вся країна була шокована раптовою смертю 15-річного онука Олега Філімонова, гумориста і екс-кандидата в мери міста Одеса. Хлопець впав і помер на спортмайданчику під час гри в баскетбол.[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×