Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]В авиакатастрофе на Аляске погиб чешский миллиардер Петр Келлнер[:ua]В авіакатастрофі на Алясці загинув чеський мільярдер Петр Келлнер[:]

[:ru]В результате катастрофы вертолета на Аляске 27 марта погиб 56-летний миллиардер Петр Келлнер. Он основал международную инвестиционно-финансовую группу и был самым богатым человеком Чехии.

Об этом пишет Громадское, информирует НСН.

Как передает Reuters, в результате аварии погибли пять человек. Устанавливаются обстоятельства катастрофы.

AP пишет, что среди погибших пилот и четверо пассажиров. Одному человеку удалось выжить, он находится в стабильно тяжелом состоянии в больнице. Вертолет вылетел на экскурсию с местного горнолыжного курорта Tordrillo Mountain Lodge. Впоследствии обломки вертолета нашли у ледника Кник.

Пресс-секретарь компании PPF Group NV, основателем и главным акционером которой был Келлнер, сообщила, что похороны миллиардера будут проходить «в ближайшем семейном кругу».

Что известно о Келлнере?

В 90-х годах он с партнерами основал международную инвестиционно-финансовую группу PPF Group NV для того, чтобы участвовать в приватизации государственных компаний. Группа инвестировала в области страхования, финансов, телекоммуникаций и тому подобное.

Согласно отчету компании, в 2019 году Келлнер контролировал 98,93% финансовой группы. В течение 15 лет он попадал в список самых богатых людей мира. Forbes оценивало состояние Келлнера в 17,5 миллиарда долларов.

У бизнесмена осталась жена и четверо детей.[:ua]Внаслідок катастрофи гелікоптера на Алясці 27 березня загинув 56-річний мільярдер Петр Келлнер. Він заснував міжнародну інвестиційно-фінансову групу та був найбагатшою людиною Чехії.

Про це пише Громадське, інформує НСН.

Як передає Reuters, у результаті аварії загинули п’ятеро людей. Наразі встановлюються обставини катастрофи.

AP пише, що серед загиблих пілот та четверо пасажирів. Одній людині вдалося вижити, вона перебуває у стабільно важкому стані у лікарні. Вертоліт вилетів на екскурсію з місцевого гірськолижного курорту Tordrillo Mountain Lodge. Згодом уламки гелікоптера знайшли біля льодовика Кнік.

Речниця компанії PPF Group N. V., засновником якої та головним акціонером був Келлнер, повідомила, що поховання мільярдера відбуватиметься «у найближчому сімейному колі».

Що відомо про Келлнера?

У 90-х роках він заснував із партнерами міжнародну інвестиційно-фінансову групу PPF Group N. V. для того, щоб брати участь у приватизації державних компаній. Група інвестувала у галузі страхування, фінансів, телекомунікацій тощо.

Згідно зі звітом компанії, у 2019 році Келлнер контролював 98,93% фінансової групи. Упродовж 15 років він потрапляв до переліку найбагатших людей світу. Forbes оцінювало статки Келлнера у 17,5 мільярда доларів.

У бізнесмена залишилась дружина та четверо дітей.[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×