Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Украинцы могут получать зарплату на monobank: как оформить[:ua]Українці можуть отримувати зарплату на monobank: як оформити[:]

[:ru]Украинцы, которые пользуются услугами monobank, смогут получать на свою банковскую карту заработную плату. Подключить новую услугу очень просто.

Об этом НСН узнал из сообщения today.ua.

В пресс-службе Universal Bank, на базе которого был создан и осуществляет свою деятельность monobank, рассказали, что новая услуга, получившая название “Выплата зарплаты по реестру”, уже доступна для всех клиентов мобильного банка.

Работодатели в Украине теперь могут выплачивать зарплату своим сотрудникам в monobank. Для этого необходимо открыть социальный счет предприятия, пополнить его на нужную сумму, после чего останется только загрузить в веб-кабинет реестр.

Monobank по указанному реестру выплатит зарплаты на карточки сотрудников компании.

Услуга по выплате заработной платы в monobank является абсолютно бесплатной. Подключить ее можно в удаленном режиме, без лишней траты времени и сил.

В monobank отметили, что подключить услугу “Выплата зарплаты по реестру” могут только владельцы предприятий и бухгалтера.

Однако клиенты банка могут рассказать о новой услуге руководству компании, в которой трудятся, чтобы получить возможность получать зарплату на свою карту monobank.

Напоминаем: с 1 января 2021 года сотрудники компаний больше не обязаны получать зарплату на ту карту, которую предлагает работодатель. Теперь они могут сами выбирать банк, на счет которого им будет начисляться заработная плата.

 [:ua]Українці, які користуються послугами monobank, матимуть змогу отримувати на свою банківську картку зарплату. Підключити нову послугу просто.

Про це НСН дізнався з повідомлення today.ua.

У пресслужбі Universal Bank, на базі якого було створено та здійснює свою діяльність monobank, розповіли, що нова послуга, яка отримала назву “Виплата зарплати за реєстром”, вже доступна для всіх клієнтів мобільного банку.

Роботодавці в Україні тепер можуть виплачувати зарплату своїм співробітникам у monobank. Для цього необхідно відкрити соціальний рахунок підприємства, поповнити його на потрібну суму, після чого залишиться лише завантажити до веб-кабінету реєстр.

Monobank за вказаним реєстром виплатить зарплати на картки співробітників компанії.

Послуга з виплати заробітної плати у monobank є абсолютно безкоштовною. Підключити її можна у віддаленому режимі, без зайвої витрати часу та сил.

У monobank зазначили, що підключити послугу “Виплата зарплати за реєстром” можуть лише власники підприємств та бухгалтера.

Однак клієнти банку можуть розповісти про нову послугу керівництву компанії, в якій працюють, щоб отримати можливість отримувати зарплату на свою картку monobank.

Нагадуємо: з 1 січня 2021 року співробітники компаній більше не зобов’язані отримувати зарплату на ту картку, яку пропонує роботодавець. Тепер вони можуть самі обирати банк, на рахунок у якому їм нараховуватиметься заробітна плата[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×