Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Украина заключила договор с Pfizer на поставку миллионов доз вакцины против коронавируса[:ua]Україна уклала договір з Pfizer на постачання 10 мільйонів доз вакцини проти коронавірусу[:]

[:ru]Украина заключила договор с американской фармацевтической корпорацией Pfizer на поставку 10 миллионов доз вакцины против COVID-19.

Об этом 6 апреля сказал Президент Владимир Зеленский, передает НСН со ссылкой на пресс-службу главы государства.

“Сегодня очень важный день для Украины и для украинцев – мы сегодня наконец подписали важный контракт с компанией Pfizer на поставку 10 миллионов доз вакцины Pfizer. Это действительно сложно было сделать, но благодаря разговору с руководителем компании Pfizer Альбертом Бурлой – у меня с ним был разговор 8 февраля – он пообещал, что сделает все возможное и невозможное. И сделал это”,сказал Зеленский.

Как сообщил министр здравоохранения Максим Степанов, правительство ожидает, что первые партии по этому контракту начнут поступать уже в ближайшие месяцы. А все 10 млн доз будут в Украине в течение 2021 года.

Степанов отметил, что переговоры с Pfizer продолжались в течение нескольких месяцев. И только 6 апреля, компания подписала договор.

Как сообщило посольство США в Украине, агентство США по международному развитию USAID предоставит Украине холодильники для транспортировки и хранения вакцины Pfizer.

“USAID помогает подготовиться к получению вакцины Pfizer и других утвержденных вакцин, предоставляя прямую поддержку цепей ультрахолодного хранения и транспортировки”,говорится в сообщении.

Как уточняет посольство, USAID работает над заключением контракта с предоставителем логистических услуг в ответ на запрос украинского правительства. Речь идет о доставке первых более 100 000 доз вакцины.

[:ru]Украина заключила договор с Pfizer на поставку миллионов доз вакцины против коронавируса[:ua]Україна уклала договір з Pfizer на постачання 10 мільйонів доз вакцини проти коронавірусу[:][:ua]Україна уклала договір з американською фармацевтичною корпорацією Pfizer на постачання 10 мільйонів доз вакцини проти COVID-19.

Про це 6 квітня сказав Президент Володимир Зеленський, передає НСН з посиланням на пресслужбу глави держави.

“Сьогодні дуже важливий день для України і для українців – ми сьогодні нарешті підписали важливий контракт з компанією Pfizer на постачання 10 мільйонів доз вакцини Pfizer. Це дійсно складно було зробити, але завдяки розмові з керівником компанії Pfizer Альбертом Бурлою – в мене з ним була розмова 8 лютого – він пообіцяв, що зробить усе можливе й неможливе. І зробив це”,сказав Зеленський.

Як повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов, уряд очікує, що перші партії за цим контрактом почнуть надходити вже найближчими місяцями. А всі 10 млн доз будуть в Україні протягом 2021 року.

Степанов наголосив, що переговори з Pfizer тривали протягом кількох місяців. І лише 6 квітня, компанія підписала договір.

Як повідомило посольство США в Україні, агентство США з міжнародного розвитку USAID надасть Україні холодильники для транспортування і зберігання вакцини Pfizer.

“USAID допомагає підготуватися до отримання вакцини Pfizer та інших затверджених вакцин, надаючи пряму підтримку ланцюгів ультрахолодного зберігання і транспортування”,йдеться у повідомленні.

Як уточнює посольство, USAID працює над укладенням контракту з надавачем логістичних послуг у відповідь на запит українського Уряду. Йдеться про доставку перших понад 100 тисяч доз вакцини.

[:ru]Украина заключила договор с Pfizer на поставку миллионов доз вакцины против коронавируса[:ua]Україна уклала договір з Pfizer на постачання 10 мільйонів доз вакцини проти коронавірусу[:][:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×