Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]В пижаме бежал от пьяного папы: 10-летний мальчик выпрыгнул с пятого этажа[:ua]У піжамі тікав від п’яного тата: 10-річний хлопчик вистрибнув із п’ятого поверху[:]

[:ru]В Кривом Роге 10-летний мальчик упал на землю с почти 15-метровой высоты и выжил.

Как оказалось, мальчик выпрыгнул с балкона, убегая от издевательств пьяного отца-тирана, сообщают Чрезвычайные новости, передает НСН.

Он пытался допрыгнуть до дерева, но ближайшая ветвь обломилась и ребенок просто упала на землю.

Мальчика госпитализировали с многочисленными переломами в тяжелом состоянии, он в реанимации. У него кататравма, ЗЧМТ, сотрясение головного мозга, закрытая травма грудной клетки с переломами ребер, травматический шок 1-2 степени. Ребенка ждет сложное лечение и реабилитация. Мальчик даже может получить инвалидность.

Оказалось, что он живет дома вдвоем с отцом. Мать еще несколько лет назад лишили на него прав. Отца тоже хотели отстранить от воспитания, но он вернул себе сына через суд. Вот только соседи о нем не лучшего мнения. Рассказывают, что он постоянно употребляет алкоголь и ругается, агрессивный.

[:ua]У Кривому Розі 10-річний хлопчик впав на землю з майже 15-метрової висоти і вижив.

Як виявилось, хлопчик вистрибнув з балкона, тікаючи від знущань п’яного батька-тирана, повідомляють Надзвичайні новини, передає НСН.

Він намагався дострибнути до дерева, але найближча гілка обламалася і дитина просто впала на землю.

Хлопчика госпіталізували з численними переламами у тяжкому стані, він у реанімації. У нього кататравма, ЗЧМТ, струс головного мозку, закрита травма грудної клітки з переломами ребер, травматичний шок 1-2 ступеню. На дитину чекає складне лікування та реабілітація. Хлопчик навіть може дістати інвалідність.

Виявилось, що він живе вдома удвох із батьком. Матір ще кілька років тому позбавили на нього прав. Батька теж хотіли усунути від виховання, але він повернув собі сина через суд. От тільки сусіди про нього не найкращої думки. Розповідають, що він постійно вживає алкоголь і лається, агресивний.

[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×