Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]В МОЗ рассказали, будут ли останавливать транспорт при ужесточении карантина[:ua]У МОЗ розповіли, чи будуть зупиняти транспорт у разі посилення карантину[:]

[:ru]Будут ли в Украине снова останавливать транспорт при ужесточении карантина рассказал главный санитарный врач Игорь Кузин в интервью для “РБК-Украина”.

Об этом пишут Українські Новини, передает НСН.

Полная остановка транспорта невозможна из-за необходимости работы критической инфраструктуры, пока речь об ограничении или закрытия движения транспорта не идет.

При “желтом” уровне эпидемической опасности ограничения для транспорта не предусмотрены, пояснил Кузин.

Для регионов “красного” уровня решение принимают региональные комиссии ТЭБ и ЧС, которые могут вводить на уровне области какие-либо ограничения. Но пока такой вопрос не стоит на повестке дня, подчеркнул Кузин.

“Во время прошлых локдаунов некоторые областные государственные администрации и комиссии пытались внедрять такие меры – они не показывают свою эффективность. Например, если ограничивается именно количество единиц транспорта, это приводит к чрезмерному скоплению людей в одном автобусе, троллейбусе, трамвае. Полная отмена также невозможна, потому что от этого зависят инфраструктурные вопросы, работа объектов критической инфраструктуры на уровне областей”,заявил главный санврач.

[:ru]В МОЗ рассказали, будут ли останавливать транспорт при ужесточении карантина[:ua]У МОЗ розповіли, чи будуть зупиняти транспорт у разі посилення карантину[:]

Игорь Кузин. Фото РБК-Украина

В МОЗ считают, что лучше ввести строгий контроль и ужесточить требования к перевозчику. В частности, проверять наличие масок, проводить дезинфекцию и проветривание транспортного средства, избегать скоплений людей. В таких условиях перевозка пассажиров будет проходить в безопасный условиях, сказал Кузин.

Как сообщалось, с 23 сентября вся Украина перешла в “желтую” зону эпидемической опасности из-за распространения коронавируса.

При этом адаптивный карантин по стране продлен до конца 2021 года.[:ua]Чи будуть в Україні знов зупиняти транспорт у разі посилення карантину розповів головний санітарний лікар Ігор Кузин в інтерв’ю для “РБК-Україна”.

Про це пишуть Українські Новини, передає НСН.

Повна зупинка транспорту неможлива через необхідність роботи критичної інфраструктури, поки мова про обмеження або закриття руху транспорту не йде.

При “жовтому” рівні епідемічної небезпеки обмеження для транспорту не передбачені, пояснив Кузін.

Для регіонів “червоного” рівня рішення приймають регіональні комісії ТЕБ та НС, які можуть вводити на рівні області будь-які обмеження. Але поки таке питання не стоїть на порядку денному, підкреслив Кузін.

“Під час минулих локдаунів деякі обласні державні адміністрації та комісії намагалися впроваджувати такі заходи – вони не показують свою ефективність. Наприклад, якщо обмежується саме кількість одиниць транспорту, це призводить до надмірного скупчення людей в одному автобусі, тролейбусі, трамваї. Повне скасування також неможливе, тому що від цього залежать інфраструктурні питання, робота об’єктів критичної інфраструктури на рівні областей”,заявив головний санлікар.

[:ru]В МОЗ рассказали, будут ли останавливать транспорт при ужесточении карантина[:ua]У МОЗ розповіли, чи будуть зупиняти транспорт у разі посилення карантину[:]

Игор Кузін. Фото РБК-Україна

У МОЗ вважають, що краще ввести суворий контроль і посилити вимоги до перевізника. Зокрема, перевіряти наявність масок, проводити дезінфекцію і провітрювання транспортного засобу, уникати скупчень людей. У таких умовах перевезення пасажирів буде проходити в безпечних умовах, сказав Кузін.

Як повідомлялось, з 23 вересня вся Україна перейшла в “жовту” зону епідемічної небезпеки через поширення коронавірусу.

При цьому адаптивний карантин у країні продовжений до кінця 2021 року.[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×