Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Цены выше российских, качество продуктов отвратительное – рассказ жителя оккупированного Донецка[:ua]Ціни вище російських, якість продуктів огидна – розповідь жителя окупованого Донецька[:]

[:ru]Цены на продукты и товары на временно оккупированных территориях Донецкой области выше, чем в России, куда люди ездят на закупки.

Об этом в эксклюзивном интервью «ФАКТАМ» рассказал коренной дончанин, оставшийся в ОРДО и сейчас живущий в Донецке, передает НСН.

Он признался, что старается купить в российских дешевых оптовых сетях любую мелочь, а также продукты, однако качество последних оставляет желать лучшего.

«Качество продуктов отвратительное. Молоко, творог, масло, сыры — сплошь заменители. Из сыра, который несколько часов полежит на воздухе, выступают капельки жира. Натуральную молочную продукцию и в России, и у нас найти нереально. Разве что на рынке у селян. Все спрашивают украинские продукты»,рассказывает он и добавляет, что продукции из Украины на полках практически нет, но ее все равно ищут.

По его словам, «дээнэровская» пенсия — копейки, но и ее, по слухам, после выборов в Госдуму хотят уменьшат.

Его мать получает пенсию в размере 5600 рублей (2050 гривен), приблизительно такая же сумма необходима, чтобы сходить на рынок.

Дончанин рассказал, что сейчас на оккупированных территория ждут очередного повышения тарифов на коммуналку, добавив, что летом их повышали на 17 процентов: кубометр воды стоит 21,2 рубля (7,6 гривны); отопление — 12,51 рубля (4,59 гривны) за квадратный метр на протяжении всего года; кубометр горячей воды — 65,82 рубля (22,1 гривны); киловатт электроэнергии — 1,20−1,63 рубля (44−80 копеек) в зависимости от потребления — до 150 киловатт или больше, кубометр газа — 2,7−3 рубля (0,99−1,10 гривны) — тоже зависит от превышения нормы.

«Сейчас снова ждем повышения тарифов. Козыря „зато у нас коммуналка дешевая“ у „власти“ уже нет»,добавил он.

Кстати, недавно “НСН” писал: Сепаратист, который готовил подростков для службы в “ДНР”, предстанет перед судом[:ua]Ціни на продукти і товари на тимчасово окупованих територіях Донецької області вищі, ніж у Росії, куди люди їздять на закупівлі.

Про це в ексклюзивному інтерв’ю «ФАКТАМ» розповів корінний донеччанин, який залишився в ОРДО і наразі мешкає у Донецьку, передає НСН.

Він зізнався, що намагається купувати в російських дешевих оптових мережах будь-яку дрібницю та продукти, проте якість останніх погана.

«Якість продуктів огидна. Молоко, сир, масло, сири — суцільно замінники. З сиру, який кілька годин полежить на повітрі, виступають крапельки жиру. Натуральну молочну продукцію і в Росії, і у нас знайти нереально. Хіба що на ринку у селян. Всі запитують українські продукти»,розповідає він і додає, що продукції з України на полицях практично немає, але її все одно шукають.

За його словами, «деенеровская» пенсія — копійки, та й її, за чутками, після виборів до Держдуми хочуть зменшити.

Його мати отримує пенсію у розмірі 5600 рублів (2050 гривень), приблизно така ж сума необхідна, щоб сходити на ринок.

Донеччанин розповів, що наразі на окупованих територія чекають на чергове підвищення тарифів на комуналку, додавши, що влітку їх підвищували на 17 відсотків: кубометр води коштує 21,2 рубля (7,6 гривні); опалення — 12,51 рубля (4,59 гривні) за квадратний метр протягом всього року; кубометр гарячої води — 65,82 рубля (22,1 гривні); кіловат електроенергії — 1,20−1,63 рубля (44−80 копійок) у залежності від споживання — до 150 кіловат або більше, кубометр газу — 2,7−3 рубля (0,99−1,10 гривні) — теж залежить від перевищення норми.

«Зараз знову чекаємо підвищення тарифів. Козиря „зате у нас комуналка дешева“ у „влади“ вже немає»,додав він.

До речі, нещодавно “НСН” писав: Сепаратист, який готував підлітків для служби у “ДНР”, постане перед судом

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×