Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Внедорожник на пешеходном переходе проехался по подросткам – жуткое видео из Харькова[:ua]Позашляховик на пішохідному переході проїхався по підлітках – моторошне відео з Харкова[:]

[:ru]Очередное жесткое ДТП произошло в Харькове 11 ноября на перекрестке по проспекту Науки с улицей Тобольской. Элитный Toyota Land Cruiser Prado сбил двух подростков, которые среди толпы переходили дорогу.

Об этом НСН узнал из сообщения на сайте 24 канал и Суспільне.

Дети шли по пешеходному переходу на зеленый свет, но водитель внедорожника даже не думал останавливаться на красном. Машина просто снесла 13-летних парня и девушку.

Девочку отбросило после удара, а парень попал под передний бампер. Даже после этого водитель не остановился и протянул еще больше 10 метров, хотя под передним колесом у него находился подросток.

Обоих травмированных госпитализировали в больницу скорой и неотложной помощи.

Министр внутренних дел Денис Монастырский сообщил, что водитель Land Cruiser задержан и проходит тест на наркотики. Также он добавил, что нарушитель уже привлекался к ответственности по ст. 309 Уголовного кодекса – незаконное производство или хранение наркотических средств, но почему-то год назад дело было закрыто и не дошло до суда.

Видео момента. Внимание! содержит шоковый контент

[:ua]Чергова жорстка ДТП сталася у Харкові 11 листопада на перехресті проспекту Науки з вулицею Тобольською. Елітний Toyota Land Cruiser Prado збив двох підлітків, які серед натовпу переходили дорогу.

Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті 24 канал та Суспільному.

Діти йшли по пішохідному переходу на зелене світло, але водій позашляховика навіть не думав зупинятись на червоне. Машина просто знесла 13-річних хлопця та дівчинку.

Дівчинку відкинуло після удару, а хлопець потрапив під передній бампер. Навіть після цього водій не зупинився і протягнув ще понад 10 метрів, хоча під переднім колесом у нього перебував підліток.

Обох травмованих шпиталізували до лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський повідомив, що водій Land Cruiser затриманий та проходить тест на наркотики. Також він додав, що порушник вже притягався до відповідальності за ст. 309 Кримінального кодексу – незаконне виробництво або зберігання наркотичних засобів, але чомусь рік тому справа була закрита та не дійшла до суду.

Відео моменту. Увага! містить шоковий контент

[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×