Купити квартиру в Дніпрі

Нацвідбір на “Євробачення-2022”: коли та як голосувати

Організатори Національного відбору на “Євробачення-2022” оголосили коли та як голосувати за фіналістів.

У суботу, 12 лютого, о 18:30 в ефірі Суспільного під час фіналу Національного відбору на Пісенний конкурс “Євробачення-2022” оберуть представника від України, інформує Суспільне, передає НСН.

Повідомляється, що результати голосування Нацвідбору залежать від голосів глядачів (50%) і журі (50%). Вони додадуться і за підсумками сформують рейтингову таблицю.

Після того, як ведучі оголосять початок голосування, всі охочі зможуть проголосувати за свого улюбленого виконавця, надіславши платне SMS-повідомлення з кодом учасника на короткий номер 7576, який оголосять під час прямої трансляції в ефірі (додатково він з’явиться у відповідних текстових повідомленнях на екрані).

Номер коду учасника Нацвідбору відповідатиме його порядковому номеру виступу, а саме:

  1. гурт “Cloudless”;
  2. Michael Soul;
  3. гурт “Our Atlantic”;
  4. Barleben;
  5. співачка Roxolana;
  6. гурт “Kalush Orchestra”;
  7. співак Wellboy;
  8. Alina Pash.

З одного номера можна проголосувати за кожного учасника не більше одного разу. Зауважте, що за всі подальші повідомлення за одного учасника теж зніматиметься плата, проте результат голосування не зараховуватиметься.

Євробачення-2022

Всі, хто проголосував, отримають у відповідь SMS-підтвердження про зарахування голосу.

Оголошено фіналістів Нацвідбору на “Євробачення-2022”

Після оголошення ведучих про завершення голосування результати голосування глядачів формуються у відсотковому співвідношенні голосів, що в сукупності становить 100%, із подальшою конвертацією відсотків у бали від 1 до 8.

Євробачення-2022

Голосування журі відбувається паралельно з голосуванням глядачів, де вони виставляють учасникам бали від 1 до 8.

Якщо два або більше учасників наберуть однакову сумарну кількість балів, то перевагу матиме той, хто отримав більшу кількість балів від глядачів.

З деталями голосування можна також ознайомитися тут. Правильність перевірки підрахунку голосів здійснює ТОВ Аудиторська фірма PwC.

Ведучими концерту стануть: на основній сцені — Марія Єфросініна, а за лаштунками працюватиме «талісман» українського Євробачення — Тімур Мірошниченко. Суспільний мовник оголосив імена членів журі Національного відбору на Євробачення-2022, якими стали Тіна Кароль, Ярослав Лодигін і Джамала.

Зазначимо, Суспільний мовник транслюватиме шоу наживо на всіх платформах: телебаченні, діджиталі та радіо.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×