Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Международные денежные переводы: в Украине заработает новая платежная система[:ua]Міжнародні грошові перекази: в Україні запрацює нова платіжна система[:]

[:ru]Международный онлайн-сервис TransferGo, обеспечивающий денежные переводы из-за границы в Украину с 2012 года, теперь может осуществлять переводы и из Украины в Европу.

Об этом НСН узнал из сообщения 24 канала.

Нацбанк зарегистрировал новую международную платежную систему TransferGo. Об этом 27 октября 2021 сообщили на официальной странице регулятора.

Клиентами TransferGo являются более миллиона украинцев

Амбициозными планами компании ранее поделился гендиректор и соучредитель сервиса TransferGo Даумантас Двилинскас. В сентябре он выступил на международной конференции Global Payments Day-2021. По его словам, услугами TransferGo пользуются более 1,2 миллиона украинцев, работающих за пределами родины.

“За последние 5 лет украинцы перевели домой более 750 миллионов евро с помощью нашего сервиса. Именно из их отзывов мы узнали о необходимости в простых и доступных денежных переводах также из Украины за границу”,подчеркнул Двидинкас.

Тогда же он сообщил, что компания начала процесс получения лицензии от НБУ. Все для того, чтобы украинцы могли пользоваться быстрым и выгодным сервисом международных переводов. Отметим, что TransferGo осуществляет финансовые транзакции из Европы в 160 стран.

Платежная система позволит родителям помогать детям, получающим образование в странах Европы, а также оплачивать товары и услуги, приобретенные у иностранных поставщиков.

“Мы планируем открыть представительство в Украине и создать новые рабочие места. Итак, впереди новые вызовы и новые страницы в истории успехов компании”,убежден он.

Справка. Такая интеграция украинского платежного рынка с европейским является следствием принятия закона “О платежных услугах”. Его нормы способствуют инновациям в финансовой сфере и расширяют круг поставщиков платежных услуг.

Украинцы пересылают все больше денег за границу

Потребность в осуществлении денежных переводов из Украины за границу постоянно растет. Об этом свидетельствуют, в частности, отчеты Национального банка. Согласно им, в 2019 году из Украины за границу перевели в общей сложности 398 миллионов долларов, что на 35% больше, чем в предыдущем. В 2020 году этот показатель увеличился на 40% – до 556 миллионов долларов. Такая тенденция сохраняется и дальше. За первое полугодие 2021 года объем переводов с Украины вырос на 37% по сравнению с аналогичным периодом прошлого года.

Среди стран назначения платежей постоянно лидируют Россия, Грузия, Турция, Азербайджан и Польша. Рост объема переводов связан, в частности, с увеличением годового е-лимита на проведение физическими лицами отдельных валютных операций – со 100 до 200 тысяч евро. Его повысили для осуществления инвестиций за границу, размещения средств на собственных иностранных счетах, перевода средств по договору страхования жизни и предоставления займа нерезидентам.

Что нужно знать о компании TransferGo

Ее основали в 2012 году. Это один из самых быстрых и безопасных сервисов денежных переводов в Европе, а также первая общеевропейская компания, осуществившая перевод получателю за 30 минут.

На глобальной платформе отзывов пользователей Trustpilot компания получила оценку “отлично” и может также похвастаться 96-процентным пятизвездочным рейтингом.

В феврале 2019 года TransferGo вошел в топ-5 самых перспективных стартапов (TECH5) Великобритании. А в сентябре 2021 – получил награду Cross border solution of the year на конференции Global Payments Day 2021 в Киеве.

В настоящее время компания обслуживает 3,5 миллиона пользователей на 160 рынках в странах Европы, Азии, США, Канады и Латинской Америки с офисами в Берлине, Вильнюсе, Стамбуле и Варшаве, а также штаб-квартирой в Лондоне.[:ua]Міжнародний онлайн-сервіс TransferGo, який з 2012 року забезпечує грошові перекази з-за кордону в Україну, відтепер може здійснювати перекази й з України в Європу.

Про це НСН дізнався з повідомлення 24 каналу.

Нацбанк зареєстрував нову міжнародну платіжну систему TransferGo. Про це 27 жовтня 2021 року повідомили на офіційній сторінці регулятора.

Клієнтами TransferGo є понад мільйон українців

Амбітними планами компанії раніше поділився гендиректор та співзасновник сервісу TransferGo Даумантас Двілінскас. У вересні він виступив на міжнародній конференції Global Payments Day-2021. За його словами, послугами TransferGo користуються понад 1 200 000 українців, які працюють за межами батьківщини.

“За останні 5 років українці переказали додому понад 750 мільйонів євро за допомогою нашого сервісу. Саме з їх відгуків ми дізналися про потребу в простих та доступних грошових переказах також з України за кордон”,наголосив Двілінкас.

Тоді ж він повідомив, що компанія розпочала процес отримання ліцензії від НБУ. Все для того, аби українці мали можливість користуватися швидким та вигідним сервісом міжнародних переказів. Зазначимо, що наразі TransferGo здійснює фінансові транзакції з Європи до 160 країн.

Платіжна система дозволить батькам допомагати дітям, які здобувають освіту в країнах Європи, а також оплачувати товари та послуги, придбані в іноземних постачальників.

“Ми плануємо відкрити представництво в Україні та створити нові робочі місця. Отже, попереду – нові виклики й нові сторінки в історії успіхів компанії”,переконаний він.

Довідка. Така інтеграція українського платіжного ринку з європейським є наслідком ухвалення закону “Про платіжні послуги”. Його норми сприяють інноваціям у фінансовій сфері та розширюють коло надавачів платіжних послуг.

Українці пересилають все більше грошей за кордон

Потреба у здійсненні грошових переказів з України за кордон постійно зростає. Про це свідчать, зокрема, звіти Національного банку. Згідно з ними, у 2019 році з України за кордон переказали загалом 398 мільйонів доларів, що на 35% більше, ніж в попередньому. У 2020 році цей показник збільшився аж на 40% – до 556 мільйонів доларів. Така тенденція зберігається й надалі. За перше півріччя 2021 року обсяг переказів з України зріс на 37% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Серед країн призначення платежів незмінно лідирують Росія, Грузія, Туреччина, Азербайджан та Польща. Зростання обсягу переказів пов’язане, зокрема, зі збільшенням річного е-ліміту на проведення фізичними особами окремих валютних операцій – зі 100 до 200 тисяч євро. Його підвищили для здійснення інвестицій за кордон, розміщення коштів на власних іноземних рахунках, переказу коштів за договором страхування життя й надання позики нерезидентам.

Що варто знати про компанію TransferGo

Її заснували у 2012 році. Це один із найшвидших та найбезпечніших сервісів грошових переказів у Європі, а також перша загальноєвропейська компанія, яка здійснила переказ отримувачеві за 30 хвилин.

На глобальній платформі відгуків користувачів Trustpilot компанія отримала оцінку “відмінно” й може також похвалитися 96-відсотковим п’ятизірковим рейтингом.

У лютому 2019 року TransferGo увійшов у топ-5 найперспективніших стартапів (TECH5) Великої Британії. А у вересні 2021 – отримав нагороду Cross border solution of the year на конференції Global Payments Day 2021 у Києві.

Наразі компанія обслуговує 3,5 мільйона користувачів на 160 ринках в країнах Європи, Азії, США, Канади та Латинської Америки з офісами в Берліні, Вільнюсі, Стамбулі та Варшаві й штаб-квартирою у Лондоні.[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×