Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Київстар підвищує ціни на старі тарифи і збільшує пакет послуг

Київстар підготував для своїх абонентів нововведення – з 2 грудня мобільний оператор збільшить обсяг послуг у низці тарифів передоплати, також буде підвищена вартість тарифів.

Детально про нові умови абонентів попередили через СМС.

Про це НСН дізнався з повідомлення today.ua.

Зокрема, вже за два дні збільшиться обсяг послуг у тарифах “Спілкування без кордонів 2019”, “Спілкування без кордонів 2019” з опцією “Без Мегабайт”, “Розваги без кордонів 2019”, “Відео без кордонів 2019”, “Безлім Відео” , “Максимальний безлім 2019”, “Онлайн без кордонів”, “Київстар Комфорт” та “Дайте ще!”.

У середньому абоненти Київстар отримають удвічі більше хвилин для дзвінків на інші мережі та мегабайти інтернету.

Наприклад, у абонентів з тарифом “Спілкування без кордонів 2019” кількість хвилин для дзвінків на інші мережі збільшиться з 60 хв до 100 хв, кількість мегабайт збільшиться з 6000 МБ до 15 000 МБ.

Також ці абоненти отримають додатково дві “Суперсили”, які діятимуть у тарифі постійно: 100 хв для дзвінків на інші мережі та/або 5 000 МБ інтернету. Як зміниться вартість тарифів, у Мережі поки не повідомляється.

Якщо нові умови в тарифах абонентам не підійдуть, вони зможуть самостійно перейти на будь-який інший актуальний тариф за вигідною для себе ціною.

Наприклад, для пенсіонерів та людей з інвалідністю Київстар пропонує тариф без інтернету “Дзвінки для батьків” лише за 75 грн на місяць та “Інтернет для батьків” вартістю 100 грн на місяць.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×