Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]”Прятал тело четверо суток»: на Херсонщине взяли под стражу подозреваемого в убийстве 7-летней Маши Борисовой (видео)[:ua]”Ховав тіло чотири доби”: на Херсонщині взяли під варту підозрюваного у вбивстві 7-річної Марійки Борисової (відео)[:]

[:ru]Суд в Херсонской области взял под стражу 52-летнего мужчину по подозрению в убийстве и изнасиловании семилетней Марии Борисовой. Ее тело с признаками насильственной смерти и изнасилования нашли 11 марта.

Об этом сообщила начальница Департамента защиты интересов детей и противодействия насилию Офиса генерального прокурора Юлия Усенко, передает Громадское, информирует НСН.

По информации правоохранителей, мужчина после совершения убийства четверо суток прятал тело, а затем в мешке отнес к заброшенному зданию, где его и обнаружили. В прокуратуре также сообщили, что подозреваемый был установлен по горячим следам — через два дня после обнаружения тела ребенка.

«Когда полицейские пришли в дом злоумышленника, поняли, что их ждали: подозреваемый лежал с порезанными венами»,рассказал о подробностях задержания глава Национальной полиции Игорь Клименко и уточнил, что мужчину спасли.

Детали о личности подозреваемого в прокуратуре пока не разглашают. Сейчас мужчине инкриминируют изнасилование и убийство. В случае доказательства вины ему грозит до 15 лет или пожизненное лишение свободы.

Напомним:

7 марта семилетняя Мария Борисова играла с друзьями возле места своего проживания в поселке Счастливое Херсонской области, а примерно в 17:30 исчезла. На месте происшествия развернули масштабную розыскную полицейскую операцию, создали оперативный штаб.

Для поисков девочки привлекли весь личный состав местной полиции, полицейских из соседних районов, оперативников, кинологов и ювенальных полицейских областного главка полиции. К ним присоединились военнослужащие Нацгвардии и волонтеры.

Девочку искали четверо суток. Нашли ее тело 11 марта в сарае одного из домов со следами удушения. На ее теле обнаружили признаки изнасилования.[:ua]Суд на Херсонщині взяв під варту 52-річного чоловіка за підозрою у вбивстві та зґвалтуванні семирічної Марії Борисової. Її тіло з ознаками насильницької смерті й зґвалтування знайшли 11 березня.

Про це повідомила начальниця Департаменту захисту інтересів дітей та протидії насильству Офісу генерального прокурора Юлія Усенко, передає Громадське, інформує НСН.

За інформацією правоохоронців, чоловік після вчинення вбивства чотири доби ховав тіло, а потім у мішку відніс до занедбаної будівлі, де його і виявили. В прокуратурі також повідомили, що підозрюваного встановлено по гарячих слідах — через два дні після виявлення тіла дитини.

«Коли поліцейські прийшли до будинку зловмисника, зрозуміли, що їх чекали: підозрюваний лежав із порізаними венами»,розповів про подробиці затримання голова Національної поліції Ігор Клименко й уточнив, що чоловіка врятували.

Деталі про особу підозрюваного в прокуратурі поки не розголошують. Наразі чоловікові інкримінують зґвалтування та вбивство. У разі доведення вини йому загрожує до 15 років або довічне позбавлення волі.

Нагадуємо:

7 березня семирічна Марія Борисова гралася з друзями біля місця свого проживання в селищі Щасливе на Херсонщині, а приблизно о 17:30 зникла. На місці події розгорнули масштабну розшукову поліцейську операцію, створили оперативний штаб.

Для пошуків дівчинки залучили весь особовий склад місцевої поліції, поліцейських із сусідніх районів, оперативників, кінологів та ювенальних поліцейських обласного главку поліції. До них долучилися військовослужбовці Нацгвардії та волонтери.

Дівчинку шукали чотири доби. Знайшли її тіло 11 березня в сараї одного з будинків зі слідами удушення. На її тілі виявили ознаки зґвалтування.[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×