Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Кернес втретє очолить Харків: підрахували 100% протоколів

Кернес втретє очолить Харків: підрахували 100% протоколів

Чинний міський голова Харкова Геннадій Кернес впевнено переміг у виборах мера, набравши 60,3% голосів, що на майже 5% менше, ніж на попередніх виборах. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на Суспільне, яке в свою чергу посилається на Харківську ТВК, інформує НСН.

Загалом за Кернеса, який давно не з’являвся на публіці через лікування, проголосували 195 тисяч харків’ян. 

Після чинного мера із результатом у 14,3% йде нардеп від ОПЗЖ Олександр Фельдман. Його підтримали понад 46 тисяч виборців.

Трете місце посів чинний голова Харківської ОДА Олексій Кучер, який представляв партію “Слуга народу”. Він здобув 7,2% голосів, що складає близько 23 тисяч голосів.  Майже наздогнав Кучера представник “Європейської солідарності” Олег Абрамичев із результатом у 6,6%.

Варто зазначити, що у Харкові загалом близько 1 мільйона 32 тисяч виборців. Проте у голосуванні взяли участь лише 323 тисячі осіб.

Офіційні результати планують оголосити 4 листопада.

Раніше повідомлялось, що на виборах до Харківської міської ради також лідирує “Блок Кернеса – Успішний Харків!”, набираючи 39.52% голосів.

Що передувало: 3 листопада у Харківській міськраді повідомили, що чинний мер Харкова Геннадій Кернес живий і як тільки піде на поправку – повернеться до Харкова з німецької лікарні.

Нагадаємо:

15 вересня офіційно було підтверджено, що Кернес захворів на COVID-19, перебуває у стабільно важкому стані.

Кернеса доставили на лікування в Німеччину в ніч на 17 вересня у протиковідній капсулі.

Востаннє міський голова Харкова з’являвся на публіці 23 серпня на День міста. Після чого, в перших числах вересня, він захворів на COVID-19.

На місцевих виборах 2015 року Геннадія Кернеса підтримали 65,8% виборців.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×