Купити квартиру в Дніпрі

День святого Валентина: Київстар, Vodafone та lifecell готують подарунки

Київстар, Vodafone та lifecell підготували низку приємних бонусів та акцій до Дня святого Валентина, який в Україні святкують 14 лютого.

Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті Хвиля.

Романтика з Київстар ТБ

Оператор пропонує відсвяткувати День закоханих переглядом романтичних фільмів, які абоненти можуть знайти у медіатеці Київстар ТБ.

Кожен абонент може завантажити програму і відразу отримати доступ до безкоштовного пакету з сотнею телеканалів та доступом до улюблених передач, фільмів та серіалів.

“Просто оплачуйте свій пакет сьогодні та отримуйте повний доступ до більш ніж 300 телеканалів та 20 000 фільмів та серіалів у додатку. Ви зможете насолоджуватися ними на п’яти різних гаджетах та без плати за трафік для наших абонентів”,йдеться у повідомленні компанії.

Smart подарунки від Vodafone

Компанія, будучи не лише оператором мобільного зв’язку, надає абонентам можливість придбати техніку в їхньому магазині на вигідних умовах. До 14 лютого у українців користуються популярністю корисні подарунки, зокрема гаджети, Vodafone пропонує купити смарт-годинник СANYON зі знижкою до 30%. На сайті є пропозиції від 869 грн. до 1499 грн. (з урахуванням знижки).

Київстар

Мобільний “цьомик” від lifecell

Бажаним подарунком на День усіх закоханих завжди залишається увага та “цьомики”. Можна привітати коханих у пару кліків, замовивши 30 ГБ мобільного інтернету або 300 хвилин на всі номери на 7 днів.

Вартість такої послуги – лише 30 гривень.

Є кілька способів порадувати близьких із такою акцією:

  • На сайті компанії.
  • З мобільного за номером * 210 #
  • Через мобільний додаток «Мій lifecell» (у розділі «Мої винагороди» та «Послуги» (замовлення собі).

“До речі, «цьомати» можна скільки завгодно – нехай на День святого Валентина буде багато любові!”,уточнили в компанії

Які смартфони безкоштовно роздадуть вакцинованим пенсіонерам

Facebook та Instagram можуть припинити роботу в Україні: яка причина

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×