Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Оккупанты вернули тело украинского военнослужащего, пропавшего 3 апреля[:ua]Окупанти повернули тіло українського захисника, який зник 3 квітня[:]

[:ru]На Донбассе при неизвестных обстоятельствах исчез боец 10-й бригады, через три дня его тело вернули оккупанты, передает НСН, ссылаясь на НВ.

Во вторник, 6 апреля, с временно оккупированной территории Донбасса вернули тело военнослужащего 10-й горно-штурмовой бригады, который пропал на прошлой неделе.

В командовании бригады сообщили, что исчезновение военнослужащего обнаружили вечером в субботу, 3 апреля.

«В вечернее время было обнаружено исчезновение военнослужащего (имя из этических соображений сообщать в настоящее время мы не будем), без оружия. В месте исчезновения военнослужащего никаких боевых столкновений зафиксировано не было», — говорится в заявлении.

По словам представителей 10-й бригады, на его поиски немедленно отправили группу военных, однако это ничего не дало. Тем временем оккупационные войска распространили информацию, что боец ООС погиб в результате боевого столкновения возле Шумов, а командование части это скрывает.

В командовании заверили, что никакого сокрытия информации о его гибели не было.

Военные заявили, что до последнего надеялись, что он жив. Однако оказалось, что военный погиб при невыясненных обстоятельствах. Во вторник, 6 апреля, на КПВВ Марьинка представители оккупантов передали тело погибшего военнослужащего.

«Военнослужащий, несмотря на непродолжительное время прохождения службы в нашем подразделении характеризовался положительно, замечаний со стороны командования не было. Спортсмен, сторонник здорового образа жизни», — заявили в бригаде.

На Донбассе погиб украинский военнослужащий 3 апреля[:ua]На Донбасі за невідомих обставин зник боєць 10-ї бригади, через три дні його тіло повернули окупанти, передає НСН, посилаючись на НВ.

У вівторок, 6 квітня, з тимчасово окупованої території Донбасу повернули тіло військовослужбовця 10-ї гірсько-штурмової бригади, який зник безвісти минулого тижня.

У командуванні бригади повідомили, що зникнення військовослужбовця виявили ввечері у суботу, 3 квітня.

«У вечірній час було виявлено зникнення військовослужбовця (ім’я з етичних міркувань повідомляти на даний час ми не будемо), без зброї. В місці зникнення військовослужбовця жодних бойових зіткнень зафіксовано не було», — йдеться в заяві.

За словами представників 10-ї бригади, на його пошуки негайно відправили групу військових, однак вони нічого не дали. Тим часом окупаційні війська поширили інформацію, що боєць ООС загинув внаслідок бойового зіткнення біля Шумів, а командування частини це приховує.

У командуванні запевнили, що жодного приховування інформації про його загибель не було.

Військові заявили, що до останнього сподівалися, що він живий. Проте виявилося, що військовий загинув за нез’ясованих обставин. У вівторок, 6 квітня, на КПВВ Мар’їнка представники окупантів передали тіло загиблого військовослужбовця.

«Військовослужбовець, попри нетривалий час проходження служби, в нашому підрозділі характеризувався позитивно, зауважень зі сторони командування не було. Спортсмен, прихильник здорового образу життя», — заявили у бригаді.

На Донбасі загинув український військовослужбовець 3 квітня[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×