Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Навчання в Австрії: можливість отримати високоякісну освіту

Навчання в Австрії: можливість отримати високоякісну освіту

З кожним роком українців, які хочуть здобути вищу освіту в Австрії стає дедалі більше. Такий інтерес викликаний не тільки тамтешніми красотами, але і визнанням дипломів в усьому світі. Найчастіше абітурієнти обирають для отримання кваліфікації Віденський університет.

Переваги

Популярність австрійських вишів у українських студентів обґрунтована такими особливостями:

  1. Низька вартість. Ціна семестру в державних університетах 700-800 євро. Для іноземців передбачені річні стипендії. В приватному виші за півроку навчання прийдеться викласти біля 5 000 євро.
  2. Високий рівень навчання. Навчальний процес вміщує в собі всі теоретичні знання в концентрованій формі.
  3. Визнання диплому. Документ визнається чинним у всіх країнах Європи.
  4. Перспективи працевлаштування. Молодий фахівець має змогу пройти практику, а згодом і працевлаштуватися в будь-якій компанії, яка веде діяльність в обраному напрямку.
  5. Можливість лишитися жити. Наявність робочого місця дозволяє залишитися в країні на час професійної діяльності. Ті, хто обіймає посаду декілька років, мають право подати заяву на отримання громадянства.

Особливості навчання в Австрії

Система вищої освіти цієї країни відрізняється від інших в першу чергу відрізняється волею, яку отримують студенти в прийнятті рішень. Обов’язкові дисципліни має проходити кожен, а додаткові – обираються самостійно виходячи зі своїх інтересів і цілей. Більше того студент має змогу не тільки регулювати кількість дисциплін, але і час проведення іспитів.

На думку розробників така методика дозволяє відсіяти тих, хто не хоче навчатися. Люди, які проявляють великий інтерес до обраної дисципліни можуть ознайомитися з нею глибше і мати час на підробіток. Для українців така система – палиця з двома кінцями.

  1. Завдяки розтягнутому графіку, вони можуть знаходитися в країні на 2-3 роки більше.
  2. Доводиться витрачати зайвий час і гроші.

Ще один момент, який варто врахувати обираючи ВНЗ в Австрії, навчальний процес складається виключно з теоретичних даних. Правило не стосується тільки дослідницької діяльності. Всі інші можуть отримати практичні навички під час проходження стажування або вже після закінчення навчання.

Навчання в Австрії: можливість отримати високоякісну освіту

Предмети викладаються на німецькій і англійській мові. Подати документи на вступ мають можливість тільки ті, хто підтвердив достатній рівень знань обраної іноземної мови.

Де можна працевлаштуватися

Талановиті люди потрібні скрізь. З великою ймовірністю збудувати кар’єру в Австрії мають:

  1. Представники медичних спеціальностей. Є необхідність не тільки в лікарях, а й у фельдшерах та медичних сестрах. Найякіснішу освіту в цій сфері можна отримати в Медичному університеті Відня.
  2. Економісти, менеджери. Маючи достатні знання в цих сферах і бажання відточувати навички на практиці до ідеалу, можна розраховувати на гідну заробітну плату. Краще місце для отримання освіти – Віденський університет економіки й бізнесу.
  3. Юристи, фахівці міжнародних відносин. Попит на добре підкованих в цій сфері людей є завжди.
  4. IT-спеціалісти, інженери. У представників цих професій практично не має шансу залишитися без роботи. Часто пропозиції щодо подальшого працевлаштування талановиті студенти отримують ще до закінчення навчання. Хорошу освітню базу дає Віденський технічний університет.

Навчання в Австрії – можливість стати першокласним фахівцем в обраному напрямку. Місцева система освіти дає студентам повний контроль над навчальним процесом. Для випускників відкриті двері топових компаній країни та Європи.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×