Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Найактивніше розкрадалось майно залізниці на ділянці Чортомлик-Нікополь-Мирова

Найактивніше розкрадалось майно залізниці на ділянці Чортомлик-Нікополь-Мирова

Майно Придніпровської залізниці постійно стає об’єктом посягань крадіїв. І ділянка Чортомлик-Нікополь-Мирова – один із лідерів у цьому процесі. Про це Nikopolnews дізнався з повідомлення прес-служби Регіональної філії «Придніпровська залізниця».

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews, у січні-березні 2019 року працівники воєнізованої охорони регіональної філії «Придніпровська залізниця» АТ «Укрзалізниця» запобігли 211 розкраданням залізничного майна і вантажів на суму майже 1,2 млн грн. За спробу скоїти крадіжки затримали 196 осіб.

Понад 39 відсотків розкрадань, які вдалося попередити, становили посягання на вантажі, що перевозить залізниця (83 випадки на суму понад 226,4 тис. грн). Найчастіше зловмисників цікавили вугілля, метал, вироби з металу та брухт.

Крім зазначеної вище ділянки, активно розкрадачі діяли  також на ділянках П’ятихатки-Стикова – Ерастівка – Верхівцеве; Іларіонове – Синельникове-1 – Новогупалівка; Запоріжжя-Ліве – Вільнянськ – Новогупалівка.

Щоб присікти зухвалі дії грабіжників, стрільці ВОХОР упродовж кварталу сім разів застосовували вогнепальну зброю.

У першому кварталі цього року спільно з правоохоронцями було також проведено 44 перевірки пунктів приймання брухту для виявлення вантажів зі слідами маркування, деталей верхньої будови колії, рухомого складу, засобів сигналізації та зв’язку, електропостачання. Як з’ясувалося у ході перевірок, три пункти приймали деталі залізничної інфраструктури.

Окрім цього, під час проведення оперативно-профілактичних заходів за порушення правил, встановлених на залізничному транспорті України, зокрема ходіння коліями у невизначених місцях, було затримано 336 чоловік. Усіх порушників оштрафовано.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×