Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

На Запоріжжі директорка здала до ломбарду шкільні ноутбуки

На Запоріжжі директорка здала до ломбарду шкільні ноутбуки

На Запоріжжі слідчі підготували обвинувальний акт відносно директорки навчального закладу, яка привласнила кошти у сумі 55 тисяч гривень, повідомляє НСН , посилаючись на Національну поліцію у Запорізькій області. Посадовій особі загрожує позбавлення волі на строк до п’яти років.

Слідчим відділу поліції № 1 Мелітопольського районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні відкритому за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановили, що 49-річна директорка одного з навчальних закладів селища міського типу Якимівка, зловживаючи своїм службовим становищем, здала до ломбарду шкільні ноутбуки, а гроші витратила на власний розсуд. Діями посадової особи відділу освіти селищної ради завдано збитків на суму близько 55 000 гривень. На підставі зібраних доказів фігурантці повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.

29 січня, місцевою прокуратурою обвинувальний акт відносно директорки скеровано до Якимівського районного суду.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Раніше ми повідомляли: Зеленський назвав суми президентських стипендій і премій для відмінників

Щоб оперативно отримувати найважливіші новини України і світу, підписуйтесь на наш Телеграм

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×