Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

На Дніпропетровщині розшукали 2-річного хлопчика, який заблукав у лісі

На Дніпропетровщині правоохоронці розшукали дворічного хлопчика, який загубився і заблукав у лісі. Про це НСН повідомляє з посиланням на Національну поліцію в Дніпропетровській області. На щастя, жертвою злочину чи нещасного випадку дитина не стала.

На Дніпропетровщині розшукали 2-річного хлопчика, який заблукав у лісі

На Дніпропетровщині правоохоронці розшукали дворічного хлопчика, який загубився і заблукав у лісі. Про це НСН  повідомляє з посиланням на Національну поліцію в Дніпропетровській області. На щастя, жертвою злочину чи нещасного випадку дитина не стала. Щойно Іванко опинився на руках поліцейських, то одразу заснув від утоми.

Як стало відомо НСН  , повідомлення про зникнення дитини  надійшло до поліції ввечері 9 червня. Батьки розповіли, що відпочивали у лісі поблизу с. Могилів, відволіклися та загубили сина. Близько години вони пробували шукати його самотужки, а коли почало темніти – звернулися до поліції. Для пошуків дитини було залучено понад півсотні поліцейських Царичанського відділення поліції та місцевих жителів. Поліцейські почали прочісувати ліс, поступово розширюючи коло пошуків, обстежувати береги ріки.

Одночасно з цим орієнтування про зникнення дитини направили до прилеглих селищ. Близько 10-ї вечора хлопчика випадково помітили відпочивальники неподалік смт. Царичанка. За їх повідомленням виїхали поліцейські групи реагування патрульної поліції. Як з’ясувалося, Іванко понад трьох кілометрів йшов вздовж річки Оріль, поки його не помітили люди.

На Дніпропетровщині розшукали 2-річного хлопчика, який заблукав у лісі

На Днепропетровщине покончил с собой депутат, устроив взрыв в квартире – версия полиции

На Дніпропетровщині розшукали 2-річного хлопчика, який заблукав у лісі

Відносно батьків дитини склали адміністративний протокол за ч.1 ст.184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей). Поліція звертає увагу батьків у період літнього відпочинку пильно стежити за дітьми та не залишати їх без нагляду.

Раніше ми повідомляли про те, що в Дніпрі одружилась пара, яка народилась в один рік, місяць і день

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

Автор: Екатерина Андрус

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×